Det har aldrig været lettere med de sociale medier at dele, like og udveksle meninger og holdninger. Det kræver en specialist at trænge igennem støjen, og her er vi klar med de nyeste værktøjer. Vælg os til strategi eller overvej en løbende indsats. Udover at skaffe værdi for dit brand, er vores faste dokumentation af resultater brugbar i forhold til kampagnetilskud. Både når det gælder paid, owned og earned media.

Vi står for alt lige fra kampagneopsætning, målinger og rapporteringer. Vi hjælper med at øge dit salg, skaffe flere leads og give et større kendskab til dit brand. Det kan være en fordel at køre løbende kampagner på de sociale medier. Det handler om nye potentielle kunder, skabe trafik til dit website samt indsamle nyttige informationer, som kan bruges til den videre markedsføring og salg. Lad os stå for at holde øje med gældende regler og algoritmer samt tænke de kreative opslag sammen med en eventuel annonceindsats.

Få tips og tricks til din markedsføring

Sign up til nyhedsmailen

Sign up her

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation.

Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Læs mere her

Kontakt Tina
– og book et møde i vores inhouse regnskov.

+45 5089 9356
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød vores øvrige specialister her:

Kontakt