Video- & filmproduktion

Du kan fange din målgruppes opmærksomhed langt hurtigere med en velproduceret og fængende video, end du kan med tekster og fotos. Styrk din virksomheds brand med visuel og kreativ storytelling, som effektivt markerer dine kernebudskaber i dine kunders bevidsthed.

Derfor skal du bruge video

Øjet tiltrækkes helt naturligt af bevægelse og derfor er video et fantastisk medie til at fange din målgruppes opmærksomhed. Når du anvender video i din markedsføring, får du mulighed for at fortælle en levende historie, der aktiverer sanserne. Det er vigtigt, for mennesker husker bedst, når deres sanser bliver sat i spil. Her er video et genialt medie, da det kan skabe stemninger ved hjælp af billeder, lyd og dramaturgiske virkemidler. Du får dermed lettere ved at påvirke dine målgruppers adfærd, viden eller holdninger.

Hos Buchs arbejder vi taktisk med lyslægning, stemning, location, regi, audio, perspektiver, effekter og billeder for at skabe nøjagtigt dét udtryk, du drømmer om. Vi indleder videoprojektet sammen med dig for at afdække, hvilke platforme videoen skal anvendes på og hvilke budskaber, målsætninger og forventninger videoen skal indfri. Herefter udarbejder vi et manuskript, finder locations, statister og tegner et storyboard, som godkendes af dig inden optagelserne går i gang.

Det kan du bruge video til

Du kan bruge video til en lang række formål og på tværs af de fleste platforme.

  • Skab mere stemning og stopeffekt på din virksomheds website med en flot profilvideo, der formidler budskaber og stemninger
  • Arbejd målrettet med employer branding ved at præsentere medarbejderstatements på video f.eks. på LinkedIn
  • Fang din målgruppes opmærksomhed med velproducerede videoer, der indrammer dine budskaber og dit brand på Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat, LinkedIn, Biograf reklame, e-mail marketing, TV2 Play m.m.
  • Arbejd med videoannoncer på YouTube
  • Implementér video i dit showroom, på messen eller på digitale outdoorskærme

Kontakt os og få en snak om hvordan din virksomhed kan bruge video i markedsføringen.

Efterbehandling, audio og motion art

Én ting er at klare selve filmoptagelserne. En anden ting er at forvandle råklip til en sammenhængende video, der forløser den gode idé. Det kræver gode færdigheder indenfor filmredigering, efterbehandling og finish. Vi sætter en ære i at finpudse vores videoproduktioner, så billederne fremstår knivskarpe, og lydsporet matcher videoflowet perfekt. Ønsker du særlige effekter eller motion art elementer i videoen, hjælper vi også mere end gerne med det. Vi har produceret adskillige videoer ud fra skæve, kreative og usædvanlige idéer, og vi elsker at dykke ned i nogle nye! Vi har f.eks. lavet hele videoer kun med stillfotos og motion art. Kun fantasien sætter grænser – og vi har masser af kreative idéer til, hvordan du kan aktivere dit brand med levende billeder.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig