Services

Hos Buchs har vi samlet specialister indenfor samtlige kommunikationsdicipliner. Du er derfor i kompetente hænder som kunde hos os, hvor du kan få professionel rådgivning i alt lige fra strategi, digital markedsføring, leadgenerering, konceptudvikling, design og branding til tryksager, skilteproduktion og bilfoliering. Vi hjælper dig med at omsætte forretningsstrategien til konkret og målbar markedsføring.

Vi har en ‘omnichannel’ tilgang til kommunikation

På helt almindeligt dansk betyder det, at vi kigger ind i alle kunderejsens mange kontaktpunkter, så vi kan rådgive dig om, hvor du som virksomhed har mulighed for at nå din målgruppe og skabe en forbindelse til dem. Vi er eksperter i at målrette markedsføring og kommunikation, så du kan nå din målgruppe på alle de relevante touchpoints mellem dig og dine kunder.

Du er i trygge hænder hos Buchs

Vi kan eksekvere kampagner, der støtter op om din virksomheds overordnede strategi og målsætning. Har du endnu ikke lagt en strategi for dit brand og din markedsføring, hjælper vi også gerne med at udvikle den. Vi baserer vores løsninger på viden, indsigt og analyse, som et stærkt fundament til at skabe stærkere kommunikation i din virksomhed, og vi er mestre i at generere varme leads og dokumentere vores resultater.

Som kunde hos os får du som udgangspunkt altid tilknyttet en fast konsulent, der kan give dig værdifuld rådgivning om hvilke kommunikationskanaler, der vil være fornuftige at anvende for at opnå din målsætning. Når den enkelte opgave er defineret, sammensætter vi et stærkt team af specialister indenfor de valgte discipliner.

Book et møde

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig