Foto

Skil dig markant ud fra dine konkurrenter og styrk dit brand med unikke og professionelle billeder i højeste kvalitet. Vi hjælper dig lige fra idé og udvikling af ny fotostil, planlægning af fotoshoot til retouche af billedmaterialet.

Brug professionelle billeder i din branding

Billedserier af høj og ensartet kvalitet gør en kæmpe forskel i din kommunikation og i kundernes indtryk af din virksomhed. Der er et konstant voksende behov for flotte billeder til alt lige fra dit website, sociale medier, online annoncering og e-mail markedsføring. Vi producerer fotos til messematerialer, POS-materialer, tryksager og skiltning, som kræver superskarpe fotos i en kvalitet, der kan tåle at blive sat op i meget stor størrelse.

Når du booker vores fotograf, får du værdifuld rådgivning og kreativ sparring på dit fotoprojekt. Det færdige resultat vil løfte din visuelle kommunikation til nye højder.

Retouche af dine billeder

Det vil ofte være nødvendigt at justere billeder inden de kan anvendes, selvom de er blevet taget af en professionel fotograf. Måske skal der retoucheres et par rynker på et ansigt, fjernes en skraldespand i baggrunden, et produkt skal fritlægges eller måske skal der indsættes kreative special effects for at opnå præcis det udtryk, du er på jagt efter. Vores specialister kan hjælpe med at justere billederne, så de bliver nøjagtigt som du drømmer om.

Læs mere om projektstyring og retouche af store mængder fotos hos vores søsterselskab i Vietnam.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Læs om videoproduktion

Buchs har en holdning til miljø og bæredygtig produktion.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få styr på certificeringer og sætte fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Henrik

Adm. direktør

+45 2064 8380
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.