Få brugbar viden og konkrete tips til din markedsføring

Som passionerede specialister kan vi ikke modstå trangen til at dele ud af vores viden. Vi elsker at se god kommunikation, som gør indtryk, flytter holdninger og skaber solide resultater.

Derfor vil vi gerne give dig en hjælpende hånd til, hvordan du kan skabe effektiv markedsføring med konkrete råd og vejledninger i vores nyhedsmails. Du får også vigtige nyheder og viden om, hvad der sker i branchen, så du er opdateret på de nyeste trends og idéer.

Inspiration, viden om og konkret how-to’s til at skabe stærkere kommunikation. Lige ind i din mailindbakke og til evig arv og eje. What’s not to like?

Bonus: Vind 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister

Du deltager automatisk i konkurrencen om at vinde en lærerig og unik 2-timers online marketing workshop, når du tilmelder dig vores nyhedsmail.

På Workshoppen gennemgår en af vores digitale specialister din virksomheds online tilstedeværelse og giver dig konkrete tips til, hvordan du kan optimere din digitale strategi og nå dine målsætninger. Det er en helt unik mulighed for at skabe stærke resultater med din digitale indsats. Workshoppen foregår hos Buchs i vores hyggelige inhouse regnskov.

Vi trækker en heldig vinder blandt alle vores nyhedsmailmodtagere hver tredje måned. Vinderen får direkte besked.

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig