Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Tryk & print

Selvom de digitale medier vinder stærkt frem, kan de endnu ikke erstatte den helt særlige, sanselige oplevelse, som en lækker kvalitetstryksag giver modtageren. Papir kan noget helt særligt – og når du vælger at formidle dine budskaber på kvalitetspapir, får de mere tyngde. Kæles der for mediet, kan tryksagen nærmest blive til et lille kunstværk.

Professionelle tryksager i høj kvalitet

Buchs har sit eget inhouse trykkeri og printafdeling. Det betyder, at vi kan levere alt fra idé til produkt med præcision indenfor den deadline, der er lagt fra start. Vi følger ISO 12647-standarden for tryk, som sikrer ensartet kvalitet hver gang, du bestiller.

Uanset om du har brug for at få trykt et stort, eksklusivt katalog eller blot ønsker et lille oplag af nye visitkort kan vi sammensætte et skræddersyet tilbud, der matcher lige netop dit behov. Få rådgivning af vores specialister om mulighederne indenfor papirkvaliteter og trykteknikker. Vi tilbyder desuden et væld af efterbehandlingsmuligheder såsom lak, præg, kachering, guldfolie eller udstansning.

Få sparring af vores kreative afdeling til at designe din tryksag, så den skiller sig ud fra mængden.

Læs om grafisk design

Tryksager med mindre klimaaftryk

Vi har ikke bare en holdning til det, vi laver. Vi har også en holding til, hvordan vi laver det. Kort fortalt synes vi, at både mennesker og natur skal have det rigtigt godt. Derfor har vi valgt at blive bl.a. Svanemærkede og FSC-og PEFC certificerede, hvilket betyder, at vi lever op til strenge miljømæssige krav om ansvarligt skovbrug, produktion og social ansvarlighed. Det er alle sammen grønne og gode værdier, som du støtter op om, når du samarbejder med os om dine tryksager.

Få rådgivning om hvordan deres dine tryksager kan produceres, så de afsætter et mindre klimaaftryk i verden.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Læs om Buchs og miljø

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig