Emballager, print, folie & skilte

Faglighed, effektivitet og leveringssikkerhed er nøgleord, når vi taler om vores produktion. Vi har mange års erfaring inden for de fleste grafiske produktions områder, som er samlet under samme tag hos os. Det betyder, at vi meget nemmere kan styre alle processer og tilbyde økonomisk fordelagtige løsninger. Vi er stærke, når det handler om alt lige fra montering af bilfolie til tryk, udstansning og limning af emballager.

Vi er eksperter i specialløsninger

Med vores inhouse trykkeri samt print- og skilteafdeling kan vores erfarne rådgivere inspirere dig og tilbyde et hav af spændende muligheder. Det udnytter vi dagligt, når vi opfylder vores kunder drømme om sjove og kreative specialløsninger. Det kan være alt fra emballage eller kataloger i bæredygtige materialer til anderledes udstillingsmaterialer i genbrugspap eller direct mails i popup design.

Skal vi lave et uforpligtende tilbud på dine tryksager?

Miljøvenlige tryksager

Buchs tager ansvar for miljøet og rådgiver om bæredygtige tryksager. Vi har flere års erfaring med bl.a. at producere bæredygtig emballage, og vi guider gerne dig og din virksomhed med at navigere i de mange mærkningsordninger.

Har du brug for sparring til, hvordan du kan kommunikere med mindst mulig klimabelastning? Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med os om dine muligheder for at trykke miljøvenligt.

Læs om Buchs og miljø

Kontakt os for et uforpligtende møde

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig