Emballager, print, folie & skilte

Faglighed, effektivitet og leveringssikkerhed er nøgleord, når vi taler om vores produktion. Vi har mange års erfaring inden for de fleste grafiske produktions områder, som er samlet under samme tag hos os. Det betyder, at vi meget nemmere kan styre alle processer og tilbyde økonomisk fordelagtige løsninger. Vi er stærke, når det handler om alt lige fra montering af bilfolie til tryk, udstansning og limning af emballager.

Vi er eksperter i specialløsninger

Med vores inhouse trykkeri samt print- og skilteafdeling kan vores erfarne rådgivere inspirere dig og tilbyde et hav af spændende muligheder. Det udnytter vi dagligt, når vi opfylder vores kunder drømme om sjove og kreative specialløsninger. Det kan være alt fra emballage eller kataloger i bæredygtige materialer til anderledes udstillingsmaterialer i genbrugspap eller direct mails i popup design.

Skal vi lave et uforpligtende tilbud på dine tryksager?

Miljøvenlige tryksager

Buchs tager ansvar for miljøet og rådgiver om bæredygtige tryksager. Vi har flere års erfaring med bl.a. at producere bæredygtig emballage, og vi guider gerne dig og din virksomhed med at navigere i de mange mærkningsordninger.

Har du brug for sparring til, hvordan du kan kommunikere med mindst mulig klimabelastning? Kontakt os i dag og få en uforpligtende samtale med os om dine muligheder for at trykke miljøvenligt.

Læs om Buchs og miljø

Kontakt os for et uforpligtende møde

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

NYHED! Besøg Buchs Labels, vores nye etiketvirksomhed

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Christian

Strategisk direktør

+45 6066 4686
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.