Emballage­produktion

Lad os pakke dine produkter smukt ind i kvalitetsemballage, der ikke bare understøtter din visuelle identitet, men også formidler dit brands storytelling.

Vi er eksperter i emballage

Hos Buchs får du en partner, der forstår dine behov til enhver type emballage. Vi har samlet hele værdikæden i ét hus, hvilket betyder, at du både kan få rådgivning af vores erfarne konsulenter og kreativ sparring med vores designere. Og samtidig råder vores produktionsteam over nogle af markedets mest avancerede maskiner, der skaber et væld af muligheder for at levere den emballage, du drømmer om. Du behøver derfor kun at gå ét sted hen, når du skal have produceret din emballage.

Det handler om, hvad du drømmer om af emballage til dine produkter. Vi tager altid udgangspunkt i dine tanker og behov, og vi gør vores bedste for at omsætte dem til reelle resultater, supplere dine idéer med faglige indspark - og altid i dialog med dig under hele processen.

Få designet emballage efter dit brand

Har du brug for at få designet dit emballage? Emballage er en unik mulighed til at skabe blikfang på dine produkter og samtidig understøtte dit brands identitet. Få hjælp af vores kreative designere til at udvikle brugervenlige emballage konstruktioner med et effektfuldt design.

I samarbejde med dig udvikler vi et koncept, der tager højde for alle detaljer såsom farver, grafisk design, materialevalg og brugervenlighed. Det kan eksempelvis være, at din emballage skal indeholde indlægssedler, have en speciel lukkemekanisme eller et design, der leger med sanserne. Måske ønsker du at markere en bæredygtig profil med miljømærker uden at forstyrre det samlede visuelle udtryk på din emballage?

Et bredt udvalg af materialer og muligheder

Vi holder os orienteret om de nyeste materialer og trends på markedet. Vi elsker nemlig at udforske nye muligheder og kreative løsninger, som vi kan være med til at udvikle og producere for vores kunder.

Der findes allerede et væld af muligheder, når du skal have produceret en ny emballage. Du finder et bredt udvalg af forskellige papir- og kartontyper i vores sortiment, men måske er du på udkig efter et anderledes materiale?

Få glæde af vores avancerede efterbehandlingsmuligheder

Vores produktionsteknikker giver dig mulighed for at få produceret særligt kreative løsninger. Du kan f.eks. stimulere dine kunders sanser, når de er i berøring med din emballage ved at give den en anderledes overflade og tekstur. Det er en effektiv og kreativ måde at aktivere dit brand i dine kunders bevidsthed, så de husker dine produkter.

Vi tilbyder følgende forædling af dine emballager:

 • Prægning / Embossing
 • Lak / Partiel lak / UV lak / Spot on lak
 • Kachering / Softtouch
 • Folietryk f.eks. guld, sølv, bronze i forskellige nuancer

Vi tilbyder også tryk i pantone farver og andre specialfarver på dine emballager, der får dit produkt til at skille sig ud blandt mængden. Du er velkommen til at booke et møde med en af vores konsulenter, så du kan se vores cases og selv opleve den taktile fornemmelse et specielt stykke karton kan give.

Dokumenteret bæredygtig emballage

Vi har ikke kun en holdning til dét, vi laver. Vi har også en holdning til, hvordan vi laver det - og måske har du det på samme måde?

Hvis du arbejder ud fra en grøn og klimabevidst profil, kan det være oplagt at bruge din emballage til at kommunikere dette til dine kunder. Vi har stor erfaring med at dokumentere vores produktionsmetoder, så vi lever op til kravene som et bæredygtigt trykkeri. Når du vælger os, vil du derfor være sikker på, at det ikke kun er dine produkter, der lever op til din grønne profil - det gør din emballage også.

Du hjælper dermed også dine slutbrugere med at tage grønnere valg i hverdagen.

Buchs har følgende miljømærker og certificeringer:

 • Svanemærke
 • FSC-mærket

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med certificeringerne.

Beregn dit klimaaftryk med ClimateCalc

Vi kan beregne din tryksags klimabelastning ved hjælp af ClimateCalc. På den måde får du helt konkrete og veldokumenterede data, som du kan anvende i forlængelse af din virksomheds klimaregnskab. Det giver dig et præcist billede af, hvor du kan sætte ind for at nedjustere din tryksags CO2-belastning.

Book et møde og beregn din klimabelastning

Et forløb hos Buchs

Der er ingen forløb, der er ens hos Buchs. Det kommer an på, hvor du er i processen og hvad, du har behov for, men du kan være sikker på, at et forløb hos os altid starter med at tage udgangspunkt i dig.

Når du booker et møde hos os, vil en konsulent starte med at kortlægge dine behov og ønsker til emballage.

Vi vil eksempelvis komme omkring:

 • Emballagedesign og konceptudvikling
 • Materialevalg og funktionalitet
 • Specifikke mål, konstruktion og oplag
 • Efterbehandling/forædling
 • Bæredygtighedsprofil og dokumentation

Vi vægter en tæt dialog med vores kunder under processen, hvor du er med fra inspirationsfasen til eksekvering. På den måde får du et resultat, der lever op til dine forventninger og ønsker.

Cases

Vi brænder for at levere kvalitetsemballage for vores kunder, og vi er klar til at hjælpe dig med at udvikle og producere din næste emballage.

Du kan finde inspiration fra nogle af de cases, vi har arbejdet med her:

Buchs har en holdning til miljø og bæredygtig produktion.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få styr på certificeringer og sætte fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Thomas

Kontaktdirektør

+45 2015 7019
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.