Emballage­produktion

Lad os pakke dine produkter smukt ind i kvalitetsemballage, der ikke bare understøtter din visuelle identitet, men også skaber storytelling-værdi for dit brand og din virksomhed med en bæredygtig profil og et lavt klimaaftryk.

Vi er eksperter i emballage

Vi er ikke bare eksperter i emballage, vi har også hele værdikæden samlet her i huset. Det giver erfaring med avancerede efterbehandlingsmuligheder, men også viden om myndighedskrav og erfaring fra nogle af de største danske medicinalvirksomheder og kendte beauty-brands. Vi går til opgaven med stor faglighed og sætter en ære i at levere emballager af allerhøjeste kvalitet.

Men vi har ikke bare en holdning til det, vi laver. Vi har også en holding til, hvordan vi laver det. Vi har stor erfaring med produktion af bæredygtig emballage og med at dokumentere vores produktionsmetoder. Er du på jagt efter flotte, bæredygtige emballager med et minimalt aftryk på klimaet, kan vi også hjælpe dig!

Lad os konstruere og designe din næste emballage

Har du brug for flotte designs til din emballage? Få hjælp af vores kreative designere til at udvikle brugervenlige emballage konstruktioner og et effektfuldt design. Vi har specialister, der kan hjælpe dig lige fra første idé til færdigtrykt emballage. Du kan tilføje elegante detaljer, som får din emballage til at skille sig ud med særlige produktionsteknikker, som f.eks. præg, folie, lak eller udstansning - kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Henrik

Adm. direktør

+45 2064 8380
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Book et møde