Grafisk design

Leder du efter en dygtig grafisk designer? Buchs reklamebureau i Randers har et særdeles dedikeret og kompetent team af grafiske designere, som står klar til at hjælpe dig. Vi kan levere lækre grafiske løsninger til din virksomhed, som styrker din forretning på alle vigtige touchpoints.

Grafisk designer i Randers

Vores team af grafiske designere udvikler skræddersyede grafiske løsninger af højeste kvalitet. Vi har rigtig god erfaring med at arbejde på tværs af både digitale og analoge medier. Det har stor betydning for dit brands troværdighed og image, at der er en rød tråd igennem en virksomhedens samlede kommunikation på tværs af medier, platforme og kanaler. Her kan en grafisk designer være en gave at arbejde med, da de har et særligt blik for visuelle sammenhænge på tværs af platforme.

Vi hjælper dig med alt fra opsætning af magasiner, kataloger, flyers, visitkort, messemateriale til design af logo, visuel identitet, illustration, webdesign og grafik til sociale medier og rådgiver dig om både medie og materialevalg.

Mere end et grafisk bureau

Buchs er meget mere end et grafisk design bureau. Vi er den komplette markedsføringsløsning med in-house specialister indenfor en lang række digitale og fysiske markedsføringsgrene.

  • Vi er et reklamebureau
  • Vi er et branding bureau
  • Vi er et grafisk bureau
  • Vi er et strategisk bureau
  • Vi er et Social Media bureau
  • Vi er et skiltefirma
  • Vi er et trykkeri

Med et hus fuld af stærke kompetencer kan vi hjælpe med de fleste typer af kommunikationsopgaver – fra strategi og koncept til produktion og løbende drift. Vi kan også hjælpe dig!

Kontakt os i dag

Find den service du søger

Buchs har en holdning til miljø og bæredygtig produktion.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få styr på certificeringer og sætte fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Henrik

Adm. direktør

+45 2064 8380
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.