Folie & bildeko

Skal din firmabil bemærkes i gadebilledet? Lad en af vores dygtige foliespecialister opgradere din bil med dekorativ folie og glæd dig til at vække opsigt, når du ruller ud på landevejen.

Vi monterer folie på alt!

Tag din brandstrategi et skridt videre og lad os implementere din grafiske identitet på firmaets transportmidler. Når vi vælger at skrive ”transportmidler” i stedet for firmabiler, så er det fordi, vi kan foliere alt! Vi har folieret både taxaer, varebiler, plæneklippere, servicebiler, lastbiler, pølsevogne, skurvogne og trailere – selv sejlbåde, golfbiler, motorcyker og traktorer er blevet dekoreret med markante og opmærksomhedsskabende folier.

Vores skilteafdeling har plads til store køretøjer indendørs, men vi tilbyder også at foliere og dekorere på jeres firmaadresse, uanset hvor i landet I/køretøjet befinder jer.

 

Foliedekoration og wayfinding

Vi har stor erfaring med at montere wayfinding som folie. Vi har blandt andet løst denne opgave på store uddannelsesinstitutioner og i svømmehaller. Vores specialister har et omfattende materialekendskab, og de ved derfor alt om foliens vedhæftningsevne og holdbarhed på overfladerne, som du ønsker at dekorere.

Har du brug for design af din wayfinding, står vores kreative team også klar til at hjælpe dig med flotte og anderledes folieløsninger. Vi kigger gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Læs om grafisk design

Se vores inspirationskatalog

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig