Messemateriale, POS & instore

En messestand eller din butik er et afgørende sted at møde dine kunder. Det er nemlig dér, hvor dine kunder viser interesse for din forretning og dét, du kan tilbyde. Men det kan være et spørgsmål om sekunder, når du skal tiltrække en potentiel kunde til din messestand eller butik. Det kan være svært at skille sig ud på en messe eller fange kundens opmærksomhed i en butik, men vi ved, hvordan du bliver mere synlig.

Skil dig ud på messen

Det kan være en udfordring at vinde messedeltagernes opmærksomhed. Vi kan hjælpe dig med at udtænke og producere de visuelle virkemidler, der skaber størst mulig opmærksomhed. Uanset om du har 10 eller 200 kvadratmeter til rådighed, kan vi hjælpe dig frem til den helt rigtige løsning. Vi er leveringsdygtige i både enkeltelementer, kompakte mobilsystemer og komplette, skræddersyede løsninger.

Instore skiltning og POS materiale

Har du en ambition om, at kunderne lægger dine produkter i indkøbskurven fremfor konkurrenternes, gælder det om at tænke taktisk og optimere butikkens synlighed. Det kan manifestere sig i mange forskellige løsninger, som f.eks.:

  • Vedvarende branding og imageopbygning
  • Store eller små kampagner
  • Butiksindretning med skilte, posters, displays, hyldesvirpere, streamers, stickers, digitale budskaber m.m.

Buchs kan hjælpe dig med både at designe og producere effektive instore og POS materialer, som kan skabe opmærksomhed omkring dine produkter.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Læs om grafisk design

Se vores inspirationskatalog

Husk indhold til de digitale platforme

Du kommer rigtig langt med flotte bannere og kreativ instore skiltning, men vi anbefaler at kombinere de fysiske materialer med levende indhold på digitale skærme. Video, animation eller motion art, som bevæger sig vil helt automatisk tiltrække kundernes opmærksomhed.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en rød tråd på tværs af fysiske og digitale kommunikationsmaterialer.

Læs om video

Læs om animation

Buchs har en holdning til miljø og bæredygtig produktion.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få styr på certificeringer og sætte fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Henrik

Adm. direktør

+45 2064 8380
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.