Gennem mere end 80 år har Winther Cykler udviklet cykler og legeredskaber af høj kvalitet. Produkterne anerkendes af internationale eksperter som stimulerende for udviklingen af børns motoriske, kognitive og sociale færdigheder.

Det vigtigste redskab i Winthers markedsføring er det trykte katalog. Udover at fungere som en komplet produktoversigt, fortæller det også om filosofien bag Winthers produkter, hvordan de udvikles, den høje sikkerhedsstandard samt cyklernes sustainability.

Winthers pay off er ”Learning by moving” og understreges tydeligt gennem hele kataloget. Som noget nyt gives der et unikt indblik i de komplicerede processer, som gør, at cykling stimulerer hjernen og samtidig giver barnet et vigtigt fundament for et sundt bevægelsesliv.

Buchs står for redesign af kataloget samt implementering af nye produkter. Derudover skabte vi et univers af forskellige badges, som på udvalgte opslag visualiserer barnets fantasi i relation til den voksne verden.

Hele processen blev gennemført via WebProof som er et effektivt, onlineværktøj, der giver en en entydig, sikker kommunikation gennem hele korrekturforløbet.

Sideløbende med designet har vi fotograferet de nye produkter og optaget behind-the-scenes video optagelser til brug i online markedsføring.