Skilteproduktion

Vil du gerne skabe større synlighed på din virksomhed i bybilledet? Så kan outdoor skiltning og reklamemateriale være en oplagt mulighed. Vi har stor erfaring med at producere alt til outdoor reklamer, f.eks. facadeskilte, bannere, vinduesfolie, pyloner, infoskilte, beachflag eller byggeskilte. Vi kan facilitere hele processen fra idé til færdig montage med egne montører.

Skab opmærksomhed i skilteskoven

Profilering, image, branding, kampagner eller information. Der er utallige muligheder og behov for markant synlighed i skilteskoven. Vores skilteafdeling har prøvet kræfter med et utal af kreative skilteløsninger – fra giga-facadebannere, lasercutskilte til neonbogstaver. Har du brug for at blive mere synlig i gadebilledet?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov. Vi indleder derfor altid et samarbejde ved at definere en løsning i dialog med dig, så de matcher dine behov. Måske har du behov for at få udviklet en idé til et koncept eller design? Eller måske er du dér i processen, hvor du gerne vil have eksekveret på dine idéer og få produceret materialet.

Book et møde – enten fysisk eller på Teams – og få professionel rådgivning om løsninger og materialetyper og en stærk pris med det samme. Vores rådgivning er baseret på flere års erfaring med en bred vifte af opgaver, som også indebærer færdig montering af dine skiltematerialer, hvis du har brug for det.

Book et uforpligtende møde

Læs om grafisk design

Se vores inspirationskatalog  

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

NYHED! Besøg Buchs Labels, vores nye etiketvirksomhed

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Christian

Strategisk direktør

+45 6066 4686
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.