DermaPharm fremstiller og markedsfører en lang række milde og miljøvenlige hudplejeprodukter, som både indebærer egne brands og en lang række private labels.

Vi har været fast samarbejdspartner med DermaPharm i forhold til at udvikle, trykke og forædle en lang række stilrene kvalitetsemballager for dem. Vi går ofte i direkte dialog med både DermaPharm og deres respektive brand owners, når vi skal producere emballage, der skal understøtte deres brands visuelle identitet og pakke deres produkter lækkert ind. De har desuden mulighed for at deltage i trykstart, så de kan være sikre på, at emballagen lever op til deres forventninger og krav inden vi sætter produktionen i gang.

Vi producerer eksempelvis emballager til den prisvindende hudplejeserie Mderma, som er cremer til specielt sårbar hud udviklet af DermaPharm i et langvarigt samarbejde med hudlæge (MD) og biokemiker Uffe Koppelhus. Dette er blot et af de mange brands under DermaPharm, som vi producerer kvalitetsemballager for.

Dette er et eksempel på en emballageproduktion, hvor projektledelse og høj faglig specialviden om myndighedskrav, avancerede efterbehandlingsmuligheder og anvendelse af specialmaskiner går op i en højere enhed. I samarbejde med hudplejevirksomheden DermaPharm finder vi frem til det rigtige emballagevalg, som sikrer synlighed og shelf-impact og styrker brandets visuelle identitet.

Vi sætter desuden også altid en stor ære i at producere miljøvenlig emballage, der kan dokumentere produktionsmetoderne og emballagens klimaaftryk.

Læs mere om emballage