Stærkere kommunikation

Hos Buchs brænder vi for at hjælpe virksomheder med kreative og effektive kommunikationsløsninger, udviklet på baggrund af indgående indsigt og analyse. Vi leverer målbare resultater, der kan ses på kundens bundlinje.

Buchs er et uhøjtideligt reklamebureau i Randers med et stærkt team af 90 passionerede specialister i Randers, Silkeborg og Ho Chi Minh City. Vi har vores helt egen inhouse regnskov og en stærk holdning til miljø.

Læs mere om Buchs

Vi tror på, at en stærk kommunikations­strategi er vejen til at indfri kundens målsætninger

Derfor indleder vi et hvert samarbejde med at lære kundens virksomhed rigtig godt at kende, så vi kan skabe den bedst mulige og mest effektive kommunikationsløsning.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig og din virksomhed!

Kontakt

Buchs styrker hver dag spændende virksomheder med strategisk sparring, konceptudvikling, visuelle identiteter, employer branding, grafisk design, digital marketing, Social Media, skiltning, bilfoliering, tryk og produktion… og så alt det indimellem.

Vi gør vores kunder endnu stærkere

Referencer

Få tips og tricks til din markedsføring

Sign up til nyhedsmailen

Sign up her

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation.

Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Læs mere her

Kontakt Thomas
– og book et møde i vores inhouse regnskov

+45 2015 7019
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød vores øvrige specialister her:

Kontakt