Strategi

En gennemtænkt kommunikationsstrategi er et vigtigt fundament, for at du kan lykkes med dine marketingmålsætninger og få succes som brand.

Kom i mål med en stærk kommunikationsstrategi

Vi kan ikke ikke kommunikere. Formidling finder sted hele tiden både internt i organisationen og udenom den. Men når vi bruger kommunikation bevidst for at nå bestemte målsætninger, så taler vi om strategisk kommunikation.

Strategisk kommunikation tager udgangspunkt i din virksomheds nuværende situation, hvor I gerne vil hen og hvorfor. En overordnet kommunikationsstrategi sikrer, at I holder den rette kurs for jeres kommunikationsindsatser hele vejen til målet. Desuden bliver det også muligt for jer at måle effekten og løbende justere jeres indsatser for at optimere resultaterne.

Hos Buchs får du professionel rådgivning til at udarbejde en effektiv strategi for din virksomheds marketing- og kommunikationsindsats. Vores erfarne specialister guider dig til at tilrettelægge kommunikationsløsninger, der rammer din målgruppe i kunderejsen, hvor du ønsker at nå dem.

Sådan foregår samarbejdet

Vi indleder altid nye kundesamarbejder med en grundig analyse af jeres situation, f.eks. jeres vision & mission, forretningsstrategi, image & brand, kontekst og udfordringer for at kunne afdække målsætningerne. Situationsanalysen tager sig ud på forskellig vis; i visse tilfælde afholder vi en fælles workshop med virksomheden, faciliteter kundeinterviews eller analyser med mere. Vi tager udgangspunkt i, hvad din virksomhed har behov for.

Vi hjælper dig med at fremsætte konkrete kommunikationsmål på baggrund af de indsamlede indsigter fra situationsanalysen. Herefter sammensætter vi et stærkt team af kreative og knivskarpe specialister, der kan hjælpe med at indfri dine målsætninger og løse opgaverne.

Selv med en knivskarp strategi kan det være nødvendigt at justere delelementer for at sikre en succesfuld marketingindsats. Dette foregår i tæt samarbejde og dialog med dig. På den måde kan du optimere dine indsatser løbende og skabe de bedst mulige resultater inden for dit budget.

Du og din virksomhed vil som udgangspunkt altid have en primær kontaktperson tilknyttet her fra Buchs, som rådgiver om mulighederne på tværs af kommunikationskanaler og medier.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig