En klar kommunikationsstrategi giver både retning og beskriver vejen derhen. For dig betyder det en model, der passer præcist til din virksomhed. Og et samarbejde, der udmunder i stærke resultater.

Selv om det kan lyde omfattende at udarbejde en strategi for din kommunikation, behøver det ikke at være det. Vi hjælper med at udarbejde en løsning, som matcher dit behov. Med en vellykket strategi vil du opleve, at dit kommunikationsarbejde bliver lettere og mere værdifuldt, da det vil optimere dine arbejdsgange og ressourceforbrug. Samtidig vil strategien og en gennemarbejdet kommunikationsplatform hjælpe dig med at holde dig på sporet.

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers SoMe workshop med en af vores dygtige specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Henrik

Adm. direktør

+45 2064 8380
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Book et møde