Digital

Vi designer digitale kunderejser, der engagerer din målgruppe med afsæt i din virksomheds digitale strategi. Uanset om du skal have designet et lækkert website helt fra bunden, eller om du søger en professionel sparringspartner, der kan skabe effektiv leadgenerering på tværs af dine digitale platforme, er du i trygge hænder hos Buchs’ digitale specialister.

Skab mere trafik til dit website

Hvis du drømmer om øget synlighed på de digitale platforme, kræver det ikke kun en flot og brugervenlig hjemmeside. Der er ikke meget ved at være den virksomhed, der ligger nummer 18 på Google, og der er benhård kamp om de gode placeringer fra dine konkurrenter. Vi har dygtige specialister, der kan hjælpe dig med at optimere din digitale tilstedeværelse og generere varme og værdifulde leads, der skaber resultater på din bundlinje. Som udgangspunkt tilknytter altid en overordnet konsulent på opgaverne, som kan rådgive dig om hvilke muligheder der findes på tværs af alle kommunikationsdiciplinerne.

Få en marketing potientale analyse

Vi udvikler brugervenlige websites

Når dine kunder er blevet ledt ind på dit website, er det vigtigt, at de får en god oplevelse og let kan finde, hvad de søger. Vores webdesignere kan hjælpe dig med at udvikle et lækkert og indbydende website med fokus på user experience og en sammenhængende digital kunderejse.

Book et møde

Teknologi og platforme

Dynamicweb

LeadScore

Semrush

Joomla!

Umbraco

Cookiebot

SurveyMonkey

MailChimp

Google Ads

WordPress

DataBox

WP Engine

Google Analytics

Liquid Web

Facebook

Instagram

LinkedIn

Pinterest

TikTok

Promoty

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig