Grafisk produktion

Vores kreative grafiske designere er specialister i at designe lækre illustrationer, animationer, motion design, motion graphics og infografik, som understøtter din virksomheds visuelle identitet, produkter, logo mv. Vi er eksperter i at layoute alle typer af grafiske materialer – fra store magasiner og kataloger til tekniske emballager, iøjnefaldende annoncer eller flotte visitkort.

Unikke grafiske elementer tager dit brand til nye højder

En visuel identitet er en kombination af logo, farver, typografi, fotos, lyd mv. Men du kan løfte din kommunikation til nye højder, når du tilføjer unikke, specialdesignede grafiske elementer, som understøtter dit brand. Lad vores designere og illustratorer hjælpe med at forstærke din virksomheds storytelling med kreative illustrationer – hvad med f.eks. at vække dit logo til live med motion design? Vi står klar til at hjælpe dig med dine kreative idéer, og vi kan også sætte vores grafiske designere i sving med at udvikle og eksekvere helt nye kreative idéer til dig.

Layout og driftssikker produktion

Vi hjælper dig med at layoute alle typer grafiske materialer både store som små on- og offline opgaver. Vores team af dygtige grafikere sætter en ære i at levere fejlfrit materiale – til tiden og i højeste kvalitet. Vi projektleder opgaverne sikkert i mål og sørger for at deadline og budgettet holder. Du kan trygt lægge din grafiske opgave hos Buchs.

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Læs om visuel identitet

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig