Foto & video

Du kan løfte dit brands storytelling til helt nye højder med flotte billeder og professionelle videoer. Vi kan hjælpe dig med at skabe en visuel rød tråd på alle dine kommunikationsmaterialer.

Storytelling med foto og video

Billeder og video er en uundværlig del af vores kommunikation. Det er svært at forestille sig et website kun med tekst, et Instagramfeed uden fotos eller en profilvideo kun med lyd. Foto og video fanger opmærksomheden, vækker følelser og skaber stemninger hos din målgruppe.

Professionelle billeder og video er dit kvalitetsstempel

Det kan måske være fristende at spare udgiften til den professionelle fotograf, og i stedet selv snuppe et par snapshots med dit mobilkamera. Men vi garanterer dig, at en professionel fotograf er alle pengene værd. Det kræver en specialist at skabe et topprofessionelt og ensartet udtryk hvor både lyslægning, skarphed, vinkler og retouche bare spiller. Hvis du ikke har det rette udstyr, såsom mikrofon og flashlamper bliver kvaliteten af din video derefter. Buchs har både udstyret og specialisterne, der kan hjælpe dig med professionel video, foto og retouche.

Se videocases

Se fotocases

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig