Buchs – stærkere kommunikation.

Vi hjælper dig med at nå dine målsætninger gennem effektiv kommunikation. Som kunde hos Buchs får du løst alle dine kommunikationsbehov ét sted og får et team af erfarne rådgivere og specialister. Fra strategisk planlægning til fysisk implementering – vi sikrer, at dit budskab går rent ind hos målgruppen. Dét kalder vi stærkere kommunikation!

Om bureauet

Nye cases

Har du brug for en ny visuel identitet, hjælp til Social Media Marketing, et nyt website, en employerbranding video, at skabe opmærksomhed med kreativ bilfolie eller savner du professionel sparring på din markedsføringsstrategi? Vores specialister udvikler stærke og effektfulde kommunikationsløsninger på tværs af alle touchpoints.

Services

Vi er alt i ét bureau. Derfor har vi samlet en bred vifte af specialister, som kan forløse dine budskaber og forretningsmål indenfor de fleste kommunikationsdiscipliner. På den måde får du ikke bare god kommunikation hos os – du får stærkere kommunikation med fleksible, skræddersyede løsninger, der passer til dig og dine mål.

Vi gør vores kunder endnu stærkere

Referencer

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Mød en af vores specialister

Sebastian Wendt er vores SEM-specialist. Han er en ekspert indenfor SEO, Google Ads og datadrevet online markedsføring, hvor han skaffer brandvarme leads og målbar trafik mellem digitale platforme. I sin fritid dyrker Sebastian klatring og brillerer i gaming-festivaler og konkurrencer.

Se alle vores specialister

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Christian

Kontaktchef

+45 6066 4686
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.