Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Buchs – stærkere kommunikation.

Vi hjælper dig med at nå dine målsætninger gennem effektiv kommunikation. Som kunde hos Buchs får du løst alle dine kommunikationsbehov ét sted og får et team af erfarne rådgivere og specialister. Fra strategisk planlægning til fysisk implementering – vi sikrer, at dit budskab går rent ind hos målgruppen. Dét kalder vi stærkere kommunikation!

Om bureauet

Nye cases

Har du brug for en ny visuel identitet, hjælp til Social Media Marketing, et nyt website, en employerbranding video, at skabe opmærksomhed med kreativ bilfolie eller savner du professionel sparring på din markedsføringsstrategi? Vores specialister udvikler stærke og effektfulde kommunikationsløsninger på tværs af alle touchpoints.

Services

Vi er alt i ét bureau. Derfor har vi samlet en bred vifte af specialister, som kan forløse dine budskaber og forretningsmål indenfor de fleste kommunikationsdiscipliner. På den måde får du ikke bare god kommunikation hos os – du får stærkere kommunikation med fleksible, skræddersyede løsninger, der passer til dig og dine mål.

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Mød en af vores specialister

Troels Terkelsen er bindeleddet mellem vores digitale/grafiske afdeling og produktionen. Hans stærke overblik er et stort plus, når han koordinerer og planlægger husets forskellige tryksager og emballageproduktioner. Troels elsker at rejse i sin fritid og rejser Europa tyndt sammen med familien!

Se alle vores specialister

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig