Mærk effekten af stærkere kommunikation

Om det er en designmanual eller SEO optimering, har vi øje for detaljen
og skaber det stærkeste resultat ud fra dine ønsker.

Strategi


Kommunikationsstrategi og medieplanlægning kræver, at vi er præcist så dedikerede til løbende at samle viden og erfaring, som vi er. For dig betyder det en model, der passer præcist til din virksomhed. Og et samarbejde, der udmunder i stærke resultater.

Idé og koncept


Vi har stor kærlighed til og respekt for det kreative univers. Det er her, vi finder de tanker og idéer, som vi tæmmer og former til konkrete koncepter i samarbejde med dig. Altså alt det, der skaber gode rammer for din fremtidige kommunikation og markedsføring.

Visuel identitet


Vi sigter efter at bruge visuel identitet til at øge din brandværdi og forstærke din position på markedet, mens det understøtter din forretningsstrategi – og vi lykkes med det. Overlad trygt logo, farveunivers, typografi og det overordnede designudtryk til os.

Grafisk design


Vi sætter en stolthed i at arbejde med al slags grafisk design: magasiner, reklametryksager, emballage, infografik, præsentationer, foliedekoration, bøger osv. Det er her, vi har vores rødder, men det skal du ikke lade dig narre af. Vi kigger altid fremad.

Kampagner


Uanset om kampagner er på nettet, på sociale medier eller ude i den fysiske verden, kræver de professionel projektledelse. Og den vil vi opfordre dig til at tørre af på os. Vi har nemlig erfaring med alle trin i kæden, og med at gøre dem til en succes.

Tekster


Tekst skal føles levende, uanset om den skal sælge et produkt eller fortælle en historie. Så hvis du skal bruge tekst til et produkt, en reklame, online eller en journalistisk publikation, kan du regne med fængende og søgemaskineoptimeret indhold fra vores taster.

Fotos og film


Billeder og brand må hænge sammen. Derfor rådgiver vi om fotostil og udvikler koncepter, storyboards og briefs med vores kunder. Vi har flere faste samarbejdspartnere, og det gør det nemt for dig at lægge arbejdet med reklamespots og informationsfilm hos os.

Vietnam


Vi er ualmindeligt konkurrencedygtige, når det gælder magasiner og andre større grafiske produktioner. Vi har nemlig på 13. år en grafisk virksomhed i Vietnam, hvor 40 dygtige grafikere arbejder med layout, rentegning og billedbehandling. Se mere på magazines.buchs.dk eller på minhgraphic.com

Webdesign


Det kræver unikke løsninger at differentierer sig online, så det er det, vi tilbyder et godt samarbejde om. Vi er med i hele processen, fra indsigt i virksomheden til produktion, drift, opfølgning og løbende vedligehold. Det bidrager målrettet til konvertering.

CMS


Vi holder os opdaterede, så vi kan levere effektive løsninger på alle platforme. Det betyder, at vi serverer gode brugeroplevelser – og at du når dine mål. Vi gør det gennem frontend- og backend-udvikling, men især gennem analyse af, hvilket system der passer til virksomheden.

Sociale Medier


Det kræver en specialist at trænge igennem støjen, og her er vi klar med de nyeste værktøjer. Vælg os til strategi eller overvej en løbende indsats. Udover at skaffe værdi for dit brand, er vores faste dokumentation af resultater brugbar i forhold til kampagnetilskud.

E-Commerce


Vi leverer e-commerce til både B2B og B2C. Alt fra kampagner og konvertering til selvbetjening og systemintegration er vores hjemmebane. Vi analyserer både forbrugerne og virksomheden, og vi bruger det til at optimere de interne og eksterne forretningsgange.

SEO


Måske mangler du bare tid eller erfaring, måske mangler du alt. Uanset område og omfang kan vi hjælpe med specialviden på et felt, der kræver tid, penge og ikke mindst indsigt. Vi har god erfaring med både strategi og actions, men også med at stå for det hele direkte.

Inbound Marketing


Det betaler sig at arbejde med at tiltrække relevant trafik online fremfor at skyde bredt. Det kan gøres ved at tilbyde værdifuldt, brugbart indhold, og på den måde konvertere anonyme besøgende til navngivne leads – der i sidste ende bliver kunder.

Emballager


Vi er ikke bare eksperter i emballage, vi har hele værdikæden samlet her i huset. Det giver erfaring med avancerede efterbehandlingsmuligheder, men også viden om myndighedskrav og erfaring fra nogle af de største danske medicinalvirksomheder og kendte beauty-brands.

Marketing Store


Det er dejligt overskueligt at samle sin virksomheds kommunikation ét sted. Vores Marketing Store er altid tilgængelig online fra alle sider af kloden, og den sikrer den røde tråd og synligheden i din markedsføring, mens den sparer ekstra ture til grafikeren.

Tryk og print


Det er ikke for at prale, men vi har vores eget trykkeri, print- og skilteafdeling. Det betyder, at vi kan levere alt fra idé til produkt i en tid og et tempo, vi kan stå inde for. Vi følger ISO 12647-standarden for tryk, som sikrer ensartet kvalitet hver gang, du bestiller.

Outdoor


Vi har stor erfaring indenfor outdoor. Om det så er facadeskiltning, bannere, vinduesfolie, pyloner, infoskilte, beachflag eller byggeskilte gør vi os i gode løsninger. Vi kan facilitere processen helt fra idé til færdig montage med egne montører. Se mere på skilte.buchs.dk.

Instore


Det er svært at skille sig ud i en butik, men vi ved, hvordan du får opmærksomhed. Det kan være store eller små kampagner, vedvarende branding og imageopbygning eller slet og ret butiksindretning med dekoration, skilte, posters og meget andet. Se mere på skilte.buchs.dk.

Bilreklamer


Hvis du har siddet i kø, ved du også, hvor du kan blive set. Vi har beklædt alt fra taxaer, varebiler og lastvogne til pølsevogne og ja, såmænd også motorbåde med folie, der skaber opmærksomhed. Vi bruger vores egne montører, og de kører over hele landet. Se mere på skilte.buchs.dk.

Vil du videre med dit brand?


Book et uforpligtende møde med os. Det koster dig kun den tid, det tager at træffe en god beslutning.

Thomas Søby
Kontaktdirektør

Vil du videre med dit brand?


Book et uforpligtende møde med os. Det koster dig kun den tid, det tager at træffe en god beslutning.

Thomas Søby
Kontaktdirektør

Luk, og vis ikke igen