Andzej Milolajevic er ansat som skiltetekniker hos Buchs, hvor han vil forstærke vores skilteteam med sin store erfaring inden for foliering og montering af skilte. 

Andzej – eller Andy – er født i Litauen og har de sidste 7 år boet i Danmark med sin kone og to drenge i Åstruplund ved Horsens. Hans interesse for skiltebranchen fik han fra sin far, der lærte Andy faget fra bunden i mesterlære. Andy har en naturlig interesse for branchen og har derfor gennem årene fortsat med at udvikle sine kompetencer og viden og materialer og deres kreative muligheder.

I sine mange år i branchen har han folieret mere end 500 biler, dekoreret et utal af vinduesfacader med folier og solfilm – og meget mere! Det kommer han til at fortsætte med, når han kommer til at hjælpe vores kunder med bildekorationer, solfilm på biler og vinduer samt folie på butiksfacader og bygninger.

Han har desuden hænderne skruet godt på, så du vil ofte se ham skille en bil ad inden foliering, bygge rammerne for de skilte der skal monteres eller tage spadestikket til det, når det skal monteres.

Vi er glade for at byde Andy velkommen på holdet!