Benedicte Monica Andersen studerer „Kommunikation“ på 3. semester ved Danmarks Medie-og Journalisthøjskole i Aarhus. Uddannelsens vekselvirkning mellem strategisk og praktisk kommunikation klæder Benedicte på til at varetage mange forskellige funktioner inden for kommunikationsfaget i fremtiden. Hun er blevet undervist i fag som f.eks. „Retorik“, „Kommunikationsprocesser“, „Strategisk kommunikation og sociale medier“ og „Journalistisk metode“.

Hos os fordyber hun sig særligt i det journalistiske håndværk, som studiet har introduceret hende for på 1. og 2. semester. Hun kommer nemlig til at finpudse sine skrivefærdigheder gennem bl.a. blogindlæg, SoMe-posts, artikler og nyhedsbreve. Hun glæder sig til at få indblik i, hvordan et professionelt kommunikations-og reklamebureau arbejder i praksis, og hvordan man omsætter idé til handling for kunder med forskellige mål og behov.

Jeg valgte at ansøge om en praktikplads hos Buchs, fordi Buchs er et af de få bureauer, der har samlet et bredt felt af kommunikationsdiscipliner under samme tag. Det er ret unikt, da det giver helt særlige muligheder for at udvikle gennemførte kommunikationsløsninger på tværs af discipliner, platforme og stadier.

Benedicte skal være hos os i 6 måneder, og vi glæder os til et konstruktivt, lærerigt og spændende samarbejde.