Vi er glade for at kunne byde velkommen til Benedicte Monica Andersen som fast kommunikations-studiemedarbejder her hos Buchs d. 1. februar 2023. Benedicte er efterhånden et velkendt ansigt i huset, da hun indtil sin ansættelse har været i praktik hos os. I praktikperioden fordybede hun sig særligt i det tekstmæssige håndværk. Hun kender derfor både os og vores kunder særdeles godt!

Benedicte studerer på ‘Kommunikationsuddannelsen’ ved Danmarks Medie-og Journalisthøjskole i Aarhus. Her tilegner hun sig stærke færdigheder indenfor både det journalistiske håndværk samt strategisk og praktisk kommunikation, hvilket gør hende til en værdifuld medspiller, når der skal tilrettelægges og skrives skarpe tekster.

Jeg har været virkelig glad for at være i praktik hos Buchs, hvor jeg har fået indblik i, hvordan det er at arbejde i et top-professionelt reklamebureau, der har hele pakken. Alt lige fra digital markedsføring, grafisk design til trykkeri og produktion. Det har været virkelig lærerigt og spændende, så jeg er rigtig glad for, at jeg fortsat kommer til at have min gang her i huset og kan være med til at bidrage til at levere stærk og relevant kommunikation

Vi glæder os også til det fortsatte samarbejde med Benedicte!