Majse Skole er bureauets nyeste blad i vores digitale team. Hun kommer med solid erfaring og en bred vifte af kompetencer indenfor digital markedsføring. Med sig i rygsækken har Majse både en Bachelor i Dansk og en Cand. Mag. i International virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet, hvilket kommer vores kunder til gode, når hun kommer til at rådgive om og producere godt content på tværs af deres platforme.

Majse har tidligere arbejdet som seniorkonsulent på et performance marketing bureau, hvor hun har hjulpet webshops og mindre servicevirksomheder med at skabe vækst på både top-og bundlinjen via digitale touchpoints. Hendes brede erfaring med alt lige fra sociale medier, Google Ads, e-commerce og e-mail marketing gør hende til et stærkt kort på hånden for dig, som vil styrke din digitale markedsføring.

Som Digital Rådgiver og SoMe-manager glæder Majse sig til at sætte sine kompetencer i spil hos Buchs:

“Jeg glæder mig til at lære kunderne at kende og finde ud af, hvad de vil, så jeg kan hjælpe dem i mål med en strategi og en løsning, der tager udgangspunkt i deres virksomhed. Og så banker mit hjerte for at udvikle content, der skaber synergi og genkendelighed af et brands fortælling på tværs af platforme. Det er fedt!”

Vi har glædet os til at byde Majse velkommen ombord på teamet, hvor hun skal være med til at udvikle stærke løsninger for vores kunder.

Book et uforpligtende møde