Svend Erik Pedersen er vores nye stærke kort på hånden hos Buchs, og vi er glade for at kunne byde ham velkommen ombord. Med sin erfaring og indgående kendskab til label- og emballagebranchen har vi en stærk konsulent, som kan rådgive og hjælpe vores kunder med at finde solide løsninger indenfor tryk, labels og emballage.

Svend Erik er uddannet tryktekniker og har tidligere arbejdet med label- og emballageløsninger indenfor så forskellige brancher som medico, fødevarer og beauty. Gennem sin erfaring indenfor tryk-, label- og emballagebranchen og sin uddannelsesmæssige baggrund, bringer han derfor en stærk kombination af faglig viden og indsigt med sig, som bliver til stor gavn for vores kunder!

Svend Erik begejstres af at udforske potentialet i at skabe synergi mellem label- og emballageområderne. Han arbejder målrettet på at hjælpe vores kunder med at opnå større effektivitet og succes ved at kombinere disse to elementer og få dem til at spille sammen. Han elsker desuden den tætte dialog med kunderne, som er nødvendig for, at vi kan levere løsninger, der indfrier forventningerne.:

“Jeg brænder for at levere stærke løsninger, som opfylder kundernes behov og skaber værdi for deres virksomhed. Og så vil jeg gå langt for at hjælpe kunderne med at udvikle utraditionelle løsninger, som måske ikke engang er set på markedet endnu. Jeg ser hellere muligheder frem for begrænsninger!”

Vi er glade for at byde Svend Erik velkommen og ser frem til at arbejde sammen om at skabe gode løsninger for vores kunder.

Book et uforpligtende møde