Odense Idrætspark har en stærk vision om at tilbyde de bedste rammer for idrætsudøvelse for borgerne og foreningerne i Odense Kommune. I samarbejde med vores søsterselskab, Skabertrang i Aarhus, har vi udviklet løsninger, der fokuserer på at skabe tydelig kommunikation. Skabertrang har været en del af de indledende øvelser, hvor de har stået for koncept og kreativitet. Vi har haft fornøjelsen af at udarbejde, producere og montere en række spændende folie-og skilteløsninger til deres idrætshaller i Odense Kommune.

Vi har varetaget store dekorationsopgaver på Odense Isstadion, Odense Idrætspark og i svømmehaller, hvor vi har implementeret det visuelle koncept, som Skabertrang har været med til at udvikle. Det skaber stor wauw-effekt, når den visuelle identitet og koncept bliver et gennemgående tema i deres sportsfaciliteter, hvilket signalerer et brand, der hænger sammen på tværs af medier og platforme.

Vi har desuden også udført konkrete informationskampagner instore, hvor borgerne kan blive guidet til at købe billetter i det automatiske billetsystem „Nem Billet“ gennem vægdekoration eller finde vej gennem dekorative wayfinding infoskilte, der blender elegant ind i bygningens arkitektur.

Denne case er et eksempel på løsninger, hvor kreativitet, rådgivning og håndværksmæssig kvalitet tilsammen har givet både flotte og velfungerende resultater.

Læs mere om folie og skilte