Plads til den du er – blik for den du kan blive! Med klare værdier for faglighed, kreativitet og tryghed har Paderup Gymnasium sin helt egen tilgang til STX-uddannelsen.

Efter flere års samarbejde omkring deres hjemmeside og offline markedsføring blev vi i efteråret 2020 invitereret til en snak om skolens online-markedsføring. Den havde indtil da været kendetegnet ved længerevarende, brede standardkampagner uden nogen egentlig dokumentation af effekten. Det ville de gerne lave om på.

Vores stærke SoMe-specialister identificerede alle de målgrupper, som var relevante for Paderup Gymnasium at komme i kontakt med. Herefter blev der iværksat en målrettet SoMe-indsats, hvor forskellige budskaber blev tilrettelagt specifikt efter bestemte segmenterede målgrupper. Vi iværksætter stadig målgruppe-specifikke SoMe-kampagner i løbet af året for Paderup Gymnasium, hvor vi også sørger for at følge op med retargeting, justering og monitorering af kampagneindsatserne. På den måde sikrer vi at skabe stærke resultater!

Intet er overladt til gæt og tilfældigheder, når det handler om økonomi og effekt. Resultaterne af alle indsatser, aktiviteter på kanaler og den økonomiske udvikling samles i overskuelige real time dashboards i Databox, som Paderup Gymnasium kan tilgå 24/7. På denne måde har Paderup mulighed for at følge med i udviklingen og se resultaterne til hver en tid.

Læs mere om social media