Få mulighed for at tage dit kommunikationstalent til nye højder på et professionelt reklamebureau med inhouse-regnskov. Som praktikant hos os bliver dine kommunikationsevner stærkere, og du bliver klogere på hvordan man skaber solide resultater på tværs af medier og platforme.

Vores kunder tæller stærke brands som f.eks. Q8, Rudolph Care by Andrea Rudolph, Sportigan, Aller Medier og Københavns Erhvervsakadami (KEA) og vi tror på at vores tilgang til effektiv kommunikation er årsagen til at de ønsker at samarbejde med os. Det kunne være nogle af disse brands, som du kommer til at arbejde med under dit praktikophold.

Vores payoff hos Buchs er “Stærkere kommunikation”, og det arbejder vi hårdt for at indfri hver eneste dag. Det kan vi som bureau, fordi vi har et bredt felt af kommunikationsspecialister, der er eksperter i alt lige fra digital markedsføring, strategisk kommunikation, branding, grafisk design og koncepter til trykkeri og produktion.

Du får derfor en unik mulighed for at få erfaring i et reklamebureau, der har samlet alle kommunikationsdisciplinerne under ét tag. Du vil i praksis se, hvordan strategier bliver til virkelighed fra idé til færdige resultat. Forståelsen for helstøbte og stærke kommunikationsløsninger er én af de kompetencer, som du vil kunne skrive på dit CV efter et praktikophold hos os.

Hvad kan du forvente?

Du bliver placeret i hjertet af vores team af dedikerede kommunikationsspecialister, hvilket giver dig de allerbedste forudsætninger for at lære af knald-dygtige eksperter. Du vil opleve en arbejdsplads med højt til loftet (også bogstaveligt talt), og hvor der er plads til at lære af både sine fejl og succeser. Du får mulighed for masser af sparring, selvstændighed og ansvar. Vi har en utrolig lækker morgenmadsordning om fredagen, hvor vi samles på tværs i bureauet og hygger os sammen. Personaleforeningen står desuden for flere fede arrangementer, eksempelvis har vi haft sommerfester, fredagsøl, deltaget i DHL-løb og været på aftenture i Randers Regnskov.

Du er 100% en del af teamet lige så snart, du træder ind af døren. Det er ret fantastisk. Jeg mærker ikke, at jeg er praktikant, for jeg indgår helt naturligt som en del af holdet. De lytter til mine idéer og tanker, og jeg får ansvar for opgaver, fordi de tror på jeg kan. Jeg udvikler mine kommunkationsfaglige værktøjskasse helt vildt, og jeg bliver bedre og bedre hver dag. Det er et FEDT sted!

- Benedicte M. Andersen, Kommunikationsstuderende fra DMJX

Du vil under dit praktikophold få mulighed for at prøve kræfter med f.eks.:

  • Skrive tekster til SoMe-content i tæt samarbejde med den digitale og grafiske afdeling.
  • Målrette og udarbejde relevant tekstindhold til definerede målgrupper gennem blogindlæg, nyhedsbreve, artikler og SEO-tekster på tværs af paid, owned og shared media.
  • Foretage research til markedsanalyser og målgruppeindsigter.
  • Deltage i briefings og koordinerende møder mellem bureauets afdelinger og med kunder.
  • Kommunikationsfaglige ad hoc-opgaver, som f.eks. kan opstå i forlængelse af nye kundeopgaver og cases.
  • Lære at arbejde i kendte IT-systemer som f.eks. Mailchimp, Asana, Meta Business Suite og DynamicWeb.

Hvem er du?

Vi søger en kommunikationspraktikant fra 3. semester fra Danmarks Medie-og Journalisthøjskole, som brænder for at skrive levende tekster i et korrekt og flydende sprog. Du har fuldkommen styr på grammatikken og forstår at tilrettelægge budskaber efter forskellige målgrupper og medier. Du mestrer disciplinen storytelling, og så brænder du for at formidle stærk kommunikation, der flytter noget!

Vi søger en praktikant til efteråret 2024. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtale på vores kontor i Randers. Du må meget gerne vedhæfte CV og eksempler på tekstarbejde, som du har tidligere har forfattet. Send din ansøgning til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du har spørgsmål til din fremtidige praktikplads er du velkommen til at kontakte Heidi Helt Mølgaard på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og du kan læse mere om bureauet på buchs.dk

Du kan også få lidt insiderviden fra vores tidligere praktikant Benedicte på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.