Vi er begejstrede for at præsentere Daniel, der med sine 20+ års erfaring i den grafiske og digitale branche bringer en imponerende palet af færdigheder til vores team. Med både baggrund som udførende grafiker, webdesigner, og som kunderådgiver og salgsansvarlig, har Daniel samlet erfaring inden for en bred vifte af discipliner.

De seneste 12 år har han med succes drevet sit eget webbureau, hvilket har gjort ham skarp inden for salg og kunderådgivning. Daniel har især fokuseret på e-commerce. Hos Buchs kommer Daniel til at rådgive vores kunder indenfor alle vores kommunikationsservices, hvor han kan trække på sin alsidige baggrund med erfaring fra både on- og offline medier.

Min fineste opgave har altid været at drive trafik fra de store platforme ind på mine kunders websites og shops for at genere salg og leads. Det stiller store krav til både creatives/ads men også landingssider/funnels. Det er i høj grad resultaterne der driver mig. Hvorfor jeg har et skarpt fokus på UI/UX og CRO. Hos Buchs ser jeg frem til, at kunne tilbyde kommunikationsservices på tværs af alle touchpoints og til at rådgive kunderne til prioritering deres marketingbudgetter.

I en alder af 40 år er Daniel også en dedikeret familiefar. Han bor i Randers med sin hustru og deres tre børn, hvoraf den yngste snart fylder et år. Vi ser frem til at drage nytte af Daniels ekspertise og til at vores kunder møder ham.

Velkommen i Buchsfamilien, Daniel.