Christian Smed er vores nye økonomichef, og vi har glædet os til at kunne byde ham velkommen. Han er rent faktisk et gammelt bekendtskab i Buchs-familien, hvor han for 10 år siden var tilknyttet som ekstern økonomikonsulent fra egen virksomhed. Den 1. januar 2024 trådte han ind i Buchs, som en fast del af vores team.

Christian har en solid baggrund i revisionsbranchen, hvor effektiv økonomi- og projektstyring via digitalisering og automatisering har været omdrejningspunktet. Som selvstændig i egen konsulentvirksomhed, revisor for et bredt spænd af virksomheder, økonomichef og senest outsourcingchef med ledelsesansvar for 10-15 medarbejdere, så bringer Christian værdifuld erfaring med sig.

Christian motiveres af at udvikle effektive styresystemer, som gør hverdagen lettere og mere effektiv for medarbejderne. For ham er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at producere data, men først og fremmest at anvende data effektivt, så disse bidrager til fremdrift og udvikling - og ikke mindst: at sikre et optimalt flow af data mellem virksomhedens systemer. Gennem sin brede erfaring indenfor revisionsbranchen og sit indgående kendskab til den digitale verden, bringer han derfor en stærk kombination af faglig viden og indsigt med sig, som bliver til stor gavn for os i fremtiden!

“Jeg glæder mig til at lære huset og folk at kende". Jeg har jo fulgt Buchs på sidelinjen og set, at Buchs har vokset sig større og udviklet sig indenfor flere områder. Det har været spændende at følge, og jeg glæder mig til at kunne bidrage til og være en del af den rejse.”

Vi ser også frem til det fremtidige samarbejde, Christian!