Har du, eller nogen du kender nogensinde fået hacket sin personlige – eller din virksomhedskonto på Facebook? Så ved du også, at det kan være så godt som umuligt at få kontoen tilbage. Det kræver en masse tid, bøvl… og penge.

På en ganske simpel, og også gratis måde, kan du sikre, at du undgår, at hackere får adgang til din konto.

Det kaldes 2-faktorgodkendelse.

Det går ganske enkelt ud på, at du skal indtaste en ekstra kode, når du logger ind på Facebook – præcis som du kender det, når du bruger dit NemID. Hver gang du logger ind på en ny enhed, skal du godkende dit login – enten via sms eller via Facebooks godkendelses-app.

Det er kort sagt et super effektivt værktøj til at sikre dine konti.

Hvad er 2-faktorgodkendelse?

2-faktorgodkendelse (også kaldet 2-trinsgodkendelse) sætter en effektiv stopper for, at IT-kriminelle kan overtage din vigtigste konti på nettet. Det tager kun et øjeblik effektivt at sikre sine konti mod nettets identitetstyve. Det er nemt og hurtigt at slå til – og noget, du bør få gjort MED DET SAMME!

Sådan aktiverer du 2-faktorgodkendelse:

  1. Gå til Facebook Business Suite
  2. Gå til 'Indstillinger og hjælp' nede i venstre hjørne og klik på 'Indstillinger'
  3. Vælg 'Virksomhedskontooplysninger' og 'Gå til Virksomhedsindstillinger'
  4. Klik på 'Sikkerhedscenter' i venstre bjælke, 'Gå til Totrinsgodkendelse' og følg vejledningen på skærmen.

(Pssst... når du nu er i gang, så sørg også lige for, at I er mindst to administratorer på jeres virksomhedskonto. Det kan du læse mere om her).

Bemærk! For at 2-faktorgodkendelse giver maksimal beskyttelse af jeres konti, er det nødvendigt, at ALLE medarbejdere med adgang til jeres virksomhedskonto har aktiveret 2-faktorgodkendelse.

Det kræver kun én person, der ikke har slået det til, for hackere at få adgang til jeres konti.

Så, ingen dårlige undskyldninger om bøvl, besvær og andet. Kom i gang og få aktiveret 2-faktorgodkendelse – så du er et step tættere på en sikker konto.

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os.