Har du overvejet om dit logo skal bevæge sig? Med et animeret logo får dit brand et stærkt og nutidigt udtryk, og du får lettere ved at skabe opmærksomhed om din virksomhed på digitale medier.

Uanset hvordan dit logo ser ud, kan vi bringe det til live med animation. Har du brug for et nyt logo, kan vi også hjælpe dig med at designe det, så det fra starten er velegnet til animation. 

Det kan være svært at gennemskue alle mulighederne, når et logo skal animeres. Særligt hvis du ikke har erfaring med de teknikker, der er til rådighed. 

Men den erfaring har vi heldigvis! Og nu har vi forsøgt at gøre det lidt nemmere for dig. Bliv klogere på mulighederne for logoanimation nedenfor.

Fire forskellige niveauer af logoanimation

Level 1 – Let animation:

🎉 Skal dit brand have et lille pift? Vores Level 1 animationer er en hurtig og nem måde at komme i gang med at skabe et mere digitalt udtryk. Vi tilføjer enkle, men virkningsfulde animationer til dit logo. Det fanger målgruppens opmærksomhed uden at sprænge dit budget. Det er en prisvenlig og hurtig mulighed for at komme i gang med logoanimation.


Level 2 – Mellem animation:

💥 Ønsker du at imponere? Vores Level 2 animationer løfter din branding. Med disse animationer tilføjer vi opmærksomhed og power til dit logo og hjælper dig med at skille dig ud fra mængden. Det er det perfekte valg for dig, der ønsker at imponere dine kunder og konkurrenter.


Level 3 – Avanceret animation:

🚀 Er din virksomhed klar til at bryde rammerne? Med vores Level 3 avancerede animationer kan du skabe et logo, der virkelig skiller sig ud. Vi implementerer avancerede effekter og dynamiske bevægelser, der skaber et visuelt udtryk, man lægger mærke til. Denne løsning er ideelt til dig, der ønsker at styrke din online tilstedeværelse og fange din målgruppes opmærksomhed.


Level 4 – Premium animation:

✨ Drømmer du om et logo i en klasse for sig selv? Vores Level 4 animationer bliver skræddersyet til at opfylde de mest krævende behov. Vores dygtige motion designere bruger deres kreativitet og teknisk indsigt til virkelig at bringe dit logo til live og underbygge din virksomheds storytelling. Det er for dig, der arbejder målrettet med virksomhedens branding på de digitale platforme.

Uanset hvilket niveau du vælger, kan du regne med, at vores team af kreative eksperter står klar til at hjælpe med at bringe din vision til live og give dit brand et løft.

Læs mere her

Vi kan animere alt fra små illustrationer til storytelling og explainervideoer

Fra komplekse, animerede explainervideoer til levende kreativer og paid media. Mulighederne med motion art og animation er mange, og vi kan hjælpe dig med alle typer opgaver hos Buchs. Book et møde med en af vores rådgivere og få konkret og lavpraktisk sparring på, hvordan du bedst aktiverer dit brand med flotte animationer og motion art. Sammen lægger vi en målrettet strategi, så du får mest muligt ud af dit marketingbudget.

Få et uforpligtende tilbud