Vi er glade for at kunne byde velkommen til Therese Jensen i skilteafdelingen hos Buchs! Hun træder ind i Buchs-teamet med dugfrisk viden om alt det nyeste inden for skilteteknik fra sin uddannelse hos College 360 i Silkeborg, som hun færdiggjorde i sommer.

Therese blev udlært hos en dygtig kollega i Viborg, hvor hun fik erfaring med alt lige fra design og folieproduktion til montering på køretøjer, skilte, bygninger og hvad kunderne ellers har udfordret hende med. Med hendes erfaring og uddannelse i rygsækken kan du trygt overlade dine projekter i hendes hænder. 

Hos Buchs kommer Therese til at fortsætte med at skabe flotte løsninger, der tager udgangspunkt i kundernes opgave. Som skiltetekniker er hun nemlig grundig i sit forarbejde for at sikre, at den færdige løsning matcher forventninger og krav. 

Har du en lastbil, varevogn eller bil, som skal have monteret en dekorativ folie? Så bliver Therese begejstret. Hendes hjerte banker nemlig særligt for foliemontering på køretøjer:

Det er bare super fedt at se resultatet af sit arbejde ude på landevejene. Når en varevogn kører forbi med en løsning, som jeg har lavet, og jeg kan sige „Dén har jeg monteret!“. Det elsker jeg.

Vi elsker Thereses engagement og gåpåmod, og vi har glædet os til at byde hende velkommen ombord hos Buchs.