Vi er godkendt til at hjælpe dig, der har en lille eller mellemstor virksomhed, og som deltager i en af tilskudsordningerne SMV:Digital eller SMV:Pro. Vi tilbyder dig professionel rådgivning, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov, målsætninger og kunder.

Du har mulighed for at søge 25.000, 50.000 eller 100.000 kr. i tilskud til at udvikle din virksomhed i samarbejde med en uvildig og professionel rådgiver, hvis du er en lille eller mellemstor virksomhed. Der findes forskellige programmer, som du kan søge tilskud til, f.eks. SMV:Digital og SMV:Pro.

Hvad er SMV:Digital og SMV:Pro?

Programmerne har forskellige fokusområder, som du har mulighed for at få styrket i din virksomhed:

SMV:Digital fokuserer på at udvikle din virksomheds digitale omstilling på flere områder. Programmet giver dig mulighed for at udnytte de teknologiske og digitale potentialer, som kan skabe endnu mere vækst og fremdrift i din forretning. 

Du kan læse mere om SMV:Digital her.

SMV:Pro er programmet, der løfter perspektivet fra de daglige driftsopgaver til at se på din virksomhed i et større strategisk perspektiv. Forløbet tager udgangspunkt i jeres konkrete behov, udfordringer og potentialer, så I får de bedste forudsætninger for at nå jeres forretningsmål. 

Du kan læse mere om SMV:Pro her.

Vores rolle som rådgiver

Vi kommer ikke til at sidde på den anden side af skrivebordet og kaste standardiserede råd og handleplaner efter dig. Vi sidder derimod på den samme side som dig - lige ved siden af. Vi er nemlig nysgerrige på at se, hvad du ser, og vi vil gerne forstå, hvordan din virksomhed er skruet sammen, så vi kan give dig de bedste forudsætninger til at nå dine målsætninger.

Derfor tilbyder vi ikke kun at være din samarbejdspartner i selve rådgiverforløbet, men vi står også gerne til rådighed i den tidligere fase. Det kan nemlig være svært at gennemskue, hvad man har brug for hjælp til eller hvilke muligheder man har, hvis man ikke ved, hvad der er til rådighed eller har det fulde overblik.

Det overblik vil vi gerne give dig. Vi kortlægger opgaven i fællesskab med dig, hvor vi kommer omkring hele din virksomhed – og ikke kun din markedsføring. Vi endevender alle de områder af din virksomhed, der er relevante for jer at få et ekstra sæt øjne på – distribution, salg, produktion, kommunikation, markedsføring – you name it. 

Du får et komplet overblik over, hvilke områder du har brug for hjælp til at optimere, så du ved hvilket program, der kunne være relevant for dig at søge tilskud til. Og det er uafhængigt af, om vi får den endelige opgave eller ej - dét der betyder noget er, at du når dine mål i forhold til din virksomhed og dine kunder.

Sådan hjælper vi dig godt på vej

Som registrerede rådgivere hos SMV:Digital og SMV:Pro, kan vi tilbyde dig professionel sparring og rådgivning i begge programmer. Men vi hjælper dig også gerne godt på vej inden du ansøger om tilskud, så du kan få det fulde overblik og udarbejde en ansøgning, der bedst understøtter dine forretningsmål. Vi kan hjælpe dig uanset, hvilket stadie du er på: inden ansøgningsprocessen eller under rådgiverforløbet. 

Inden ansøgningsprocessen

Du har måske en fornemmelse af, at der er god hjælp og sparring at hente i enten SMV:Digital eller SMV:Pro programmerne, men måske er du i tvivl om, hvordan du lige griber det bedst an. Hvilken pulje skal du søge tilskud fra? Hvad kan du søge tilskud til? Hvilke krav er der til ansøgning og afrapportering? Hvor skal man egentligt starte?

Book et uforpligtende møde med os, hvor vi vil:

 • Lære din virksomhed at kende i det helt brede helikopterperspektiv. 
 • Klarlægge din forretnings potentialer og muligheder for at optimere forretningen og skabe vækst. I samarbejde med dig hjælper vi med at sætte ord på opgaven, så du har noget konkret at arbejde videre med.
 • Identificerer hvilke puljer du kan have gavn af at søge – og hvilke, der er realistiske. Vi konkretiserer processerne for dig, så du får et overblik og kan gå i gang med ansøgningsprocessen. 
 • Hjælpe dig med at finde frem til de rigtige dokumenter og informationer, så du udfylder ansøgningen korrekt og lever op til de krav, der er stillet. 

Under rådgiverforløbet

Når du har fået tilkendt til tilskud til professionel rådgivning, skal du gøre brug af de registrerede og godkendte rådgivere hos SMV:Digital og SMV:Pro. Ved at anvende deres godkendte rådgivere sikrer du, at du modtager professionel og uvildig rådgivning. 

Rådgiverforløbet er opbygget således: 

 • Booking af startmøde
  Første kontakt
 • Startmøde
  Med forretningsudvikler, hvor initiativer identificeres 
 • Opgavebeskrivelse
  Initiativer beskrives sammen med forretningsudvikleren 
 • Rådgiverforløb
  Privat rådgiver tilknyttes og udviklingsplan udarbejdes 
 • Færdig udviklingsplan
  Udviklingsplanen er klar til implementering

(Kilde: smvpro.dk)

Har du brug for at høre mere? Kontakt vores kontaktchef Christian, som kan hjælpe dig uanset hvor du er i processen.