Vi er glade for at kunne meddele en spændende udvikling hos Buchs A/S med etableringen af en ny labelvirksomhed i Randers: Buchs Labels A/S.

Det er en stor gevinst for dig, som gerne vil have dækket alle dine behov for kommunikations- og markedsføringsmaterialer ét sted. Samspillet mellem Buchs’ ekspertise og Buchs Labels state-of-the-art labelproduktion giver dig mulighed for at få løsninger, der tager hensyn til det samlede resultat på tværs af dine kommunikationsprodukter og platforme. 

Det betyder, at du fremover kan få hjælp til alt lige fra strategi og design til online og offline eksekvering – og nu også labelproduktion. Dette er en service, der ikke ofte findes i vores branche, og vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder denne brede vifte af services under ét tag.

Henrik Olesen, adm. direktør i Buchs og Buchs Labels, udtaler:

Ambitionen er at være et stærkt alternativ i den etablerede labelbranche. Vi vil være en nærværende samarbejdspartner, hvor kunden kommer i fokus i et helhedsorienteret perspektiv.

Udover adm. direktør Henrik Olesen og kontaktdirektør Thomas Søby udgøres partnerskabet af Buchs Labels af salgsdirektør Svend Erik Pedersen og salgsdirektør René Thorsen Bonde, som er klar til at hjælpe dig med alt inden for labels og emballage.

Besøg Buchs Labels