Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Digital strategi

Har du styr på hvordan du skaffer flere leads og optimerer effekten af din online annoncering på Google og på sociale medier? Har dit website et nutidigt udtryk og hvordan er brugerrejsen? Ved du hvad user experience, søgemaskineoptimering og product information management er?

Hvad er en digital strategi?

De digitale medier udvikler sig konstant, og måske synes du, det kan være svært at følge med og ikke mindst at vurdere, hvordan dit budget bruges bedst muligt? Vi har et team af passionerede digitale specialister, som sætter en ære i altid at være opdaterede på nye udviklinger, teknologier og digitale trends.

En digital strategi er fundamentet for dit arbejde, hvor du ved hjælp af konkrete målsætninger styrker din virksomheds digitale tilstedeværelse. Vi baserer strategien på dybdegående analyser og viden om bl.a. målgrupper, konkurrenter, produkt, teknologier og tendenser. En digital strategi hjælper dig med at sætte en retning for dine indsatser og skabe resultater, der kan evalueres og måles.

Det betaler sig nemlig at arbejde målrettet med din digitale indsatser fremfor at skyde med spredehagl. Det kan f.eks. gøres ved at tilbyde værdifuldt, relevant content og dermed konvertere anonyme besøgende til navngivne leads på tværs af digitale medier.

Buchs – dit digitale bureau!

Buchs har stor erfaring i at udvikle kommunikationskampagner og eksekvere dem både online og offline. Når du lader os indgå i rollen som din digitale bureausamarbejdspartner, sikrer vi, at der skabes en rød tråd og synergi igennem hele kunderejsen.

Vi kommer hele vejen rundt fra KPI’er, konkurrenter, markeder, målgrupper, personaer, brugerrejsen, digitale touchpoints, leadgenerering, konvertering, valg af forskellige kanaler og tekniske platforme, mediebudgetter, effektmåling, afrapportering og monitorering samt meget mere.

For os handler det om at forstå og se helheden i din forretning, så vi herigennem planlægger de mest værdiskabende digitale indsatser. Vi hjælper dig med at finde den online strategi, som matcher dit behov og skaber resultater.

Få hjælp til din strategi

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig