Står du med ny virksomhed, der har brug for en grundlæggende identitet? Eller trænger dit nuværende brand til en make-over? Din branding afspejler de følelser, din virksomhed eller dine produkter vækker hos din målgruppe. Forskellige personer er tiltrukket af forskellige brands baseret på vores personlighed. Og det er vores følelser, der bestemmer, hvad vi bliver tiltrukket af. Derfor gælder det om at skabe en følelse, som din målgruppe kan forstå og handle på.

Branding handler om at skabe værdifulde forbindelser mellem brands og mennesker. Det gør vi gennem kommunikation og kreativitet. Vi hjælper dig med at styrke forholdet mellem din kunde og din forretning. Gennem en workshop kommer vi ind til kernen af, hvad du præcist har brug for. Vi arbejder med den råde tråd og det visuelle udtryk som helhed samt unikke grafiske kendetegn.

Få tips og tricks til din markedsføring

Sign up til nyhedsmailen

Sign up her

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation.

Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Læs mere her

Kontakt Thomas
– og book et møde i vores inhouse regnskov

+45 2015 7019
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød vores øvrige specialister her:

Kontakt