Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Illustration & infografik

Er det svært at kommunikere budskabet med ord eller foto? Lad os illustrere det for dig… Vores illustratorer er mestre i at designe flotte infografikker og illustrationer, som kan gøre komplicerede budskaber nemmere at forstå på både analoge og digitale platforme. Det kan være en fordel, hvis man beskæftiger sig med særligt komplicerede processer, der skal formidles. Men det kan du med visuel information, som opfattes langt hurtigere end tekst.

Analoge og digitale illustrationer

Det er ikke nok at tage stilling til farver og typografier, hvis du ønsker et sammenhængende visuelt udtryk, der binder din kommunikation sammen på alle platforme. Styrk din kommunikation med unikke illustrationer, der skaber opmærksomhed på dit brand. Vores illustratorer kan hjælpe dig med både analoge og digitale illustrationer, som matcher dét udtryk, du ønsker dig. Måske vil du gerne have et håndtegnet, rustikt udtryk på dine illustrationer? Eller måske mere et digitalt og moderne udtryk? Vi kan hjælpe dig med alt fra små fine ikoner til dit website og til store, komplekse illustrationsopgaver.

Hvad er infografik?

Infografik er en samling af illustrationer, diagrammer og grafer, der giver et letforståeligt overblik over et emne. Formålet er visuelt at formidle et kompliceret budskab. Din målgruppe bliver hele tiden udsat for massevis af information, og det er vigtigt, at dine budskaber formidles klart og tydeligt. I mange tilfælde kan processer, begreber og scenarier beskrives meget tydeligere med infografik – hvor tegninger, grafik og tekst integreres i en samlet fortælling. Lad vores inhouse illustratorer hjælpe dig med at tranformere dine informationer til letforståelige visuelle budskaber.

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Læs om animation og motion design

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig