Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Outsourcing af digital marketing og grafisk produktion til Vietnam

Styrk din forretning med et eksternt danskejet team af grafiske og digitale specialister i Vietnam, som løser dine markedsføringsopgaver i et effektivt og etableret marketingsetup via Buchs. Du kan optimere både dit marketingbudget og din markedsføringsindsats med vores internationale outsourcing setup, som enten understøtter din egen marketingafdeling - eller måske helt erstatter den.

Minh Graphic er din internationale outsourcing service

Siden 2004 har vi løst opgaver i vores virksomhed Minh Graphic i Vietnam, der i dag består af +40 specialister. Vi har, som en af de første danske virksomheder, gjort det muligt at outsource markedsføringsopgaver, så vores kunder kan få direkte adgang til internationale grafiske og digitale specialister til konkurrencedygtige priser. Som samarbejdspartner kan du derfor trække på vores store erfaring og viden om outsourcing af grafiske og digitale markedsføringsopgaver.

Måske er du også interesseret i disse services?

Det siger VikingGenetics

Vi har siden 2022 samarbejdet med Buchs´ søsterselskab i Vietnam, Minh Graphic, der fungerer som en naturlig forlængelse af vores marketingafdeling. De hjælper os med publicering af sociale medier, redigering af videoer, udsendelse af nyhedsbreve i vores automatiseringssystem, oprettelse af kundemagasiner, billedredigering og meget mere. Planlægning af opgaver bliver håndteret i Asana, så vi altid har styr på projektstatus, og det fungerer virkelig godt.

Den støtte vi får fra Minh Graphic i hverdagen er alsidig og det hjælper os med at være en mere agil marketingafdeling. Teamet er hurtige til at løse opgaverne, men de går ikke på kompromis med kvaliteten af deres arbejde. De er i dag “vores kollegaer” i Vietnam, og samarbejdet sikrer, at vi kan håndtere langt flere opgaver i huset og dermed skabe mere værdi for vores virksomhed

Helle Lennø Weesgaard,
Global Marketing Manager hos VikingGenetics

Vores grafiske og digitale services i Vietnam

Vores kolleger i Vietnam er specialiserede i grafisk produktion både offline og online, og ud fra din designmanual og CVI kan de omsætte dine behov for marketingmaterialer til færdige filer. De er nemlig knivskarpe til at producere en bred palette af grafiske løsninger i trykte materialer og på digitale platforme, og det giver dig mulighed for at samle dine grafiske løsninger ét sted.

Med vores outsourcing set-up får du adgang til:

  • Din egen eksterne marketingafdeling med et fast team
  • Layout og grafisk produktion
  • 3D-renderinger
  • Motion graphic animationer
  • Sprog-og formatversioneringer
  • Retouchering, farvekorrigering og fritskæring af billeder

Book et møde

Kortlægning af dine markedsføringsbehov

Vi hjælper med at kortlægge hvilke markedsføringsopgaver, du har behov for at få løst, så vi kan matche dig med den bedste løsning til din virksomhed. Der kan være forskel på opgavernes frekvens, karakter og omfang, hvilket kræver individuelle løsninger.

Vi skræddersyer derfor en løsning til dig, som lever op til dine behov, arbejder indenfor dit budget, og hvor opgaverne klares i overensstemmelse med dine forventninger.

Et fleksibelt og skræddersyet workflow

Når vi sammen har et overblik over dit markedsføringsbehov, sammensætter vi et fast marketingteam i Vietnam til at løse dine opgaver. Du kan derfor regne med, at dit team kender dig og din virksomheds opgavehistorik, hvilket sikrer effektive arbejdsprocesser og gode resultater.

Vores workflow er én af nøglerne til at opnå en effektiv hverdag. Vi bruger et online projekt- og opgavestyringsværktøj (Asana), så du (og vi) altid har et komplet overblik over alle igangsatte opgaver – og status på hver opgave.

Vores unikke setup er for alle – og ikke kun organisationer med millionstore budgetter og et dagligt behov for intern og ekstern kommunikation. Nok er det et internationalt setup, men vi er jo også "bare" Buchs fra Randers.

Layout og grafisk produktion

Vores specialister mestrer grafisk produktion på både online og offline kommunikationskanaler. De håndterer layout og større grafiske opsætninger i form af både kataloger, magasiner, aviser, brochurer m.m. Men de er også erfarne i at opsætte grafiske løsninger på digitale platforme, som f.eks. grafikker samt opsætning af nyhedsmails og SoMe-content.

Har du brug for at få produceret en specifik grafisk løsning, så er du altid velkommen til at forhøre dig hos Buchs. Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os her

3D og Graphic Motion

Der er stor wauw-effekt i Motion Graphic og 3D-renderinger, og det kan være en eminent måde at nå dine målgrupper på digitale kontaktpunkter.
Vores team i Minh Graphic producerer både explainer videoer, corporate videoer, animationer, 3D-renderinger, branding-og produktfilm og meget mere.

Versioneringer og billedbehandling

Har du en nyhedsmail, som du skal have versioneret på 7 forskellige sprog? Eller en video, som skal indgå på flere medieplatforme i forskellige formater og størrelser? Minh Graphic har stor erfaring i versionering af løsninger på flere forskellige sprog og formater - online og offline. Versioneringerne kan også laves ved trykte materialer, som f.eks. emballager, kataloger, magasiner og annoncer.

Vi har selvfølgelig også kolleger i Minh Graphic, som er specialiserede i at redigere, fritlægge og retouchere fotos.

Kort sagt kan en dialog med Buchs kaste konkret lys på mulighederne for optimering af jeres markedsføringsindsats og budget!

Hør om dine muligheder med outsourcing

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig