Grafisk produktion i Vietnam

Faglighed, effektivitet og leveringssikkerhed er nøgleord, når vi taler om vores grafiske løsninger. Vi har mange års erfaring inden for de fleste grafiske produktions områder. Og når vi har det meste inhouse, kan vi meget nemmere styre alle processer og tilbyde økonomisk fordelagtige løsninger.

Konkurrencedygtig grafisk produktion

Vi er ualmindeligt konkurrencedygtige, når det gælder opsætning af magasiner, kataloger, tilbudsaviser og andre større grafiske publikationer. Vi stiftede nemlig i 2006 en grafisk virksomhed i Ho Chi Minh City i Vietnam, hvor 45 medarbejdere arbejder med layout, rentegning og billedbehandling.

Med en kombination af flere års erfaring med at drive grafisk virksomhed på distancen, professionelle projektledere og ikke mindst dygtige grafikere – har vi udviklet et stærkt team i Vietnam, som sidder klar til at håndtere større layout produktioner.

Vi tilbyder samtidigt også, at et team fra Buchs kan agere som din udvidede grafiske afdeling, der kan løse en bred palette af store som små grafiske løsninger fra dag til dag. Kontakt os for høre mere om de mange muligheder for et tilpasset setup til dig og din organisation.

Outsourcing af retouche og fritlægning

Vi har mange kolleger i Ho Chi Minh City, som er specialiserede i at fritlægge produktfotos og retouchere billeder til perfektion. Derfor kan vi lynhurtigt hjælpe vores kunder med at håndtere og bearbejde store mængder fotos. Vores grafikere i Vietnam er også specialister i at udarbejde versioneringer til emballager, kataloger, annoncer mv.

Har du brug for hjælp til at bearbejde større mængder fotos eller til at versionere dine kommunikationsmaterialer, er du meget velkommen til at kontakte os og få et tilbud, der matcher dit behov.

Kontakt os i dag

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig