Animation & motion design

Et logo uden bevægelse er nærmest et no-go i dag! Med flere og flere digitale touchpoints er det vigtigere end nogen sinde, at du indtænker motion design og animation fra starten. Vi kan hjælpe dig med at planlægge din visuelle kommunikation og fange dine målgruppes interesse og nysgerrighed med illustrationer i bevægelse.

Skab opmærksomhed med bevægelse

Er tiden løbet fra jeres visuelle udtryk? Eller er jeres udvikling i markedet løbet fra jeres identitet? Uanset, så lad os revitalisere din virksomheds visuelle identitet med motion graphics og bevægelse. Det kan være motion design af dit logo, som du kan bruge på websitet eller animation af en større mængde af grafiske elementer, der øger synligheden af dine digitale kampagner.

Motion Graphics gør det muligt at tilføre en ekstra dimension til din visuelle kommunikation og fange målgruppens opmærksomhed. Det kan være en fordel at overveje, om logoet skal kunne bevæge sig allerede i den spæde designfase. Det giver designeren bedre muligheder for at skabe et logo, der også performer optimalt som et motion graphic element. Skal vi hjælpe dig med at udvikle en dynamisk visuel identitet, hvor motion design er indtænkt helt fra begyndelsen?

Animation og storytelling

Vi fortæller historier og sætter liv til gode ideer med animationer og motion graphics. Med en animationsvideo kan du formidle stærke følelser og skabe historier, der huskes. Vores specialister kan hjælpe dig med alt fra 100% animerede instruktionsvideoer og explainer videoer til SoMe-kampagner, der sammensættes af animation, stillfotos og video. Kontakt os og få en snak om hvordan vi kan bringe dine historier og kommunikationsmaterialer til live med animation.

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Læs om video

Buchs har en holdning til miljø og bæredygtig produktion.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få styr på certificeringer og sætte fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Thomas

Kontaktdirektør

+45 2015 7019
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.