Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Webdesign

Tænk på dit website som det vigtigste omdrejningspunkt for din virksomheds digitale tilstedeværelse. Her tager du afsæt til din digitale markedsføring og hertil hentes leads fra dine øvrige touchpoints.

Dit website er en del af din branding

Det er helt essentielt at der skabes en tydelig rød tråd imellem din virksomheds visuelle identitet og tone-of-voice og dit website. Dine kunder skal føle, der er synergi på tværs af kunderejsen – uanset hvor de kommer i kontakt med dit brand.

Et website består af mange elementer såsom grafik, tekst, illustration, foto, video og typografi. Vi designer de kreative grafiske elementer (UI – user interface), så de matcher din virksomheds visuelle udtryk og samtidig gør det intuitivt og let at navigere på dit website.

Vores tilgang til webdesign

Vi indleder ethvert samarbejde med at analysere den nuværende situation.

Derefter udarbejder vi i fællesskab en realistisk målsætning og en strategi for, hvordan målsætningerne indfries. Det kan være meget forskelligt hvilken webløsning, der er behov for, og derfor skræddersyr vi altid vores løsninger til den enkelte kundes målsætninger og situation. Vi kan designe alt lige fra helt enkle hjemmesider med få landingpages, som du selv kan drive i dagligdagen – til meget komplekse e-commerce hjemmesider med integrerede product information management løsninger.

Vores webdesignere har fokus på at udvikle gode brugeroplevelser og effektive websites, der har en høj performance og lave indlæsningstider.

Læs om visuel identitet

Vores programmører arbejder med en lang række CMS-systemer, lige fra DynamicWeb og Umbraco til Wordpress og Joomla.

Læs om websystemer og programmering

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig