Video og film har vundet indpas mange steder som digital kommunikation. Ét er, at forskning viser, at en videohistorie huskes langt bedre end en historie, man har læst. Noget andet er, at video på især internettet ganske enkelt er vanvittigt populært.

Video er perfekt, når du vil fortælle noget, der er svært – eller have folks opmærksomhed. Derfor laver vi eksempelvis branding- og reklamefilm, der vækker følelser og skaber historier. Med vores droneoptagelser kan du tilføje din videomarkedsføring nye dimensioner og vise dine produkter eller dit brand fra endnu flere vinkler. I forbindelse med en live-streaming kampagne er Facebook-live er et fantastisk værktøj, som giver en unik mulighed for at engagere dine følgere her og nu. Vores egen videograf hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.

Se flere cases på Vimeo

Få tips og tricks til din markedsføring

Sign up til nyhedsmailen

Sign up her

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation.

Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Læs mere her

Kontakt Thomas
– og book et møde i vores inhouse regnskov

+45 2015 7019
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød vores øvrige specialister her:

Kontakt