Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Programmering

WordPress, Dynamicweb eller noget helt andet? Det kan være en jungle at vælge det rette cms system til dit website, for hvad er bedst og hvor kompliceret et system, har du egentlig brug for? Få værdifuld rådgivning af vores konsulenter, så du får et website, der matcher dine behov og dit budget.

Vi skaber det website, du drømmer om

Vores webudviklere kan bygge dit website op helt fra bunden, så du får nøjagtig dén løsning, du drømmer om. Vi har erfaring indenfor CMS-systemerne DynamicWeb, Umbraco, Joomla! og WordPress, men vi arbejder også gerne med andre platforme. Foruden vores egne inhouse webudviklere hos Buchs i Randers, så samarbejder vi også med dygtige specialister hos vores søsterselskab Skabertrang i Silkeborg. Du kan derfor forvente et stort team af kompetente specialister, som er opdaterede på de sidste nye teknologier og systemer – hver og én klar til at hjælpe dig med din nye hjemmeside.

Få hjælp til at drive dit website

Vores webudviklere hjælper dagligt vores kunder med at opdatere og vedligeholde deres hjemmeside, og det kan vi også hjælpe dig med. På den måde kan du med ro i sindet drive din forretning og pleje relationen til dine kunder, mens et hold af digitale eksperter overvåger og drifter din hjemmeside på sidekanten. Vi tilbyder mange forskellige ordninger, som kan tilpasses efter, hvad du har behov for – i alle tilfælde har du fuld kontrol over din hjemmeside og dine værdifulde data. Vi kan f.eks. tilbyde en fleksibel klippekortsordning, hvor du råder over, hvad vores eksperter skal arbejde med.

Du kan også vælge at booke en workshop her hos Buchs, hvor en af vores webudviklere lærer dig, hvordan du selv kan vedligeholde dit website i dagligdagen. Vores ønske er at levere den løsning, der skaber mest værdi for dig som kunde.

Book et møde om webdesign

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig