PIM (Product Information Management) er et system, der samler alle dine produktdata ét sted. PIM er knudepunktet – dér, hvor du har samtlige produktdata, så du nemt kan distribuere dine data til interne og eksterne systemer. Med PIM får både din virksomhed og dine kunder et større overblik, nemmere adgang til produktinformationer samt et opdateret lager af informationer.

Hos Buchs leverer vi professionelle løsninger med fuld integration til PIM. Sagt på en anden måde: vi kan forbinde alle platforme og kanaler i din forretning til jeres digitale salgskanaler. Vi kan rådgive dig om, hvilket system der passer bedst til din forretning – og om det overhovedet giver mening for dig med et PIM-system. Vi hjælper med tekniske integrationer, rådgivning og berigelse af informationer og udvikler digitalt indhold, så din nye løsning bliver en succes.

Få tips og tricks til din markedsføring

Sign up til nyhedsmailen

Sign up her

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation.

Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Læs mere her

Kontakt Thomas
– og book et møde i vores inhouse regnskov

+45 2015 7019
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mød vores øvrige specialister her:

Kontakt