Vi hjælper dig med at få dit budskab eller produkt præsenteret for så mange relevante mennersker som muligt og med at overbevise dem om, at de gerne vil købe dine produkter eller ydelser eller lytte til de budskaber, som du gerne vil fortælle.

Google Ads

Med annoncering på Google er du garanteret mere trafik til dit website eller webshop. Google Ads annoncer bliver nemlig vist i toppen af Google. Vi hjælper med at finde frem til de rigtige søgeord, der er relevante for din forretning. Mængden af eksponering afhænger af det valgte klik budget og hvilke geografiske områder, du vælger at søge i. Med Google Ads er der mulighed for at vælge specifikke tidspunkter til at køre kampagner, så dine annoncer vises, når dine potentielle kunder eller købere er til stede.

Uanset om du allerede bruger Google Ads eller ej, kan vi hjælpe dig med at få mere for pengene. Du modtager en fast afrapportering med de resultater, vi har skabt.

SEO

Hvis du gerne vil findes på Google, skal du være synlig i søgemaskinerne. Og her handler det i stigende grad om indhold og ikke kun teknik. Jo mere relevante teksterne er på dit website, jo højere ranker de på Google.

I en meget konkurrencestærk online verden er det absolut nødvendigt, at din hjemmeside eller webshop er søgemaskineoptimeret. God SEO vil ofte være forskellen på om din side får tilstrækkelig trafik – især når den altid konkurrer med andre hjemmesider om den samme høje placering på Googles søgeindeks.

Måske mangler du bare tid eller erfaring, måske mangler du alt. Uanset område og omfang kan vi hjælpe med specialviden på et felt, der kræver tid, penge og ikke mindst indsigt. Vi har god erfaring med både strategi og actions, men også med at stå for det hele direkte.

E-mail marketing

Nyhedsbreve med skarpe budskaber udsendt til den rette målgruppe øger ikke blot dit salg, men styrker også dit brand. E-mail marketing dækker dog over langt mere end nyhedsbreve og er også en måde, hvorpå du kan pleje og fastholde eksisterende kunder – og skaffe nye salgsklare leads.

E-mail marketing er en disciplin inden for online markedsføring, som er mere udbredt end nogensinde før. Der er mange gode grunde til at markedsføre din virksomhed via nyhedsbreve: Du kan opnå global markedsføring, personlig markedsføring. Du kan opnå en nem sporing og måling af resultater, få en høj ROI og så er det en budgetvenlig markedsføringsform.

Brug os til at vælge din rigtige strategi og opnå positive resultater.

Google Analytics

Google Analytics er et sporingsværktøj, som måler, hvor mange besøgende der kommer ind på dit website. Værktøjet giver et hurtigt overblik over, hvor de besøgende kommer fra, hvordan de navigerer rundt, og hvor lang tid de bruger websitet. Vi hjælper dig med opsætningen, og med hvordan du kan følge med i månedlige rapporter, hvorvidt du bruger dit markedsføringsbudget rigtigt. Det giver en unik mulighed for at ændre i din markedsføring og fokusere på de indsatser og medier, der giver bedst value for money.

Få tips og tricks til din markedsføring

Sign up til nyhedsmailen

Sign up her

Fremtidens kommunikation er grøn og bæredygtig!

Buchs har en stærk holdning til både miljø og bæredygtig kommunikation.

Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Læs mere her