Annoncering på Google

77% af danskerne starter deres køb af varer eller services på en digital platform som f.eks. Google. Du har derfor rig mulighed for at nå ud til nye potentielle kunder, når du annoncerer på platformen. Men der er hård konkurrence om at ligge i toppen på side 1, og det kan vi hjælpe dig med!

Derfor skal du annoncere på Google

Selvom der er hård konkurrence om at ligge på side 1 blandt annoncørerne, så kan du med den rette viden og de rigtige redskaber hurtigt komme til tops i søgeresultaterne. Og det vil du rigtig gerne, da Google er stedet, hvor dine kunder aktivt leder efter dine løsninger!

Der er flere fordele ved at annoncere på Google. Udover den store søgevolume, så er den største fordel de massive mængder data, som techgiganten indsamler – data, som annoncørerne kan bruge til at målrette annoncerne! Du får dermed mulighed for at dine annoncer bliver vist til de målgrupper, som mest sandsynligt vil opleve din annoncer som relevante, og dermed udføre de handlinger, du ønsker.

Vi er certificeret Google Partner, hvilket betyder, at vi er blevet anerkendt for at maksimere vores kunders succes og vækst med Google Ads kampagner. Vi har dermed særlige kompetencer og ekspertise inden for Google Ads, og vi står klar til at hjælpe dig med at administrere og opbygge succesfulde kampagner på Google. Vi kan også hjælpe dig, som allerede er i gang med eksisterende Google Ads kampagner, hvis de trænger til et ekstra løft.

 

Hvordan fungerer annoncering på Google?

Du har et væld af muligheder, når det kommer til annoncering på Google. Det afhænger af, hvilke målsætninger du arbejder med – vi anbefaler derfor altid, at du starter med at få et overblik over jeres digitale strategi og jeres målsætninger.

Hos Buchs hjælper vi dig gerne med at udvikle en online strategi til din virksomhed og herefter skræddersy en løsning, der passer til netop dine behov.

Hvilke annonceformater er der?

Der er mange forskellige måder at annoncere på Google. Vi hjælper dig gerne med at udvælge den eller de kampagnetyper, som vil skabe resultater for dig og dit website. Det kan nemlig være en udfordring at vælge, hvilket format der tjener din målsætning bedst.

  • Search
  • Display
  • Shopping
  • Video
  • Apps
  • Smart
  • Performance Max
  • Discovery

Hvad koster det at annoncere på Google?

Hertil kommer det store spørgsmål om budgettet på Google Ads kampagnerne. Budgettet afhænger nemlig også meget af, hvilket format og formål du arbejder med. Ønsker du at få kunderne til at udføre en bestemt handling på din hjemmeside? Så vil det bedste valg være en budstrategi rettet mod konverteringer. Er dit mål derimod at skabe trafik til din hjemmeside? Så skal du gå efter cost-per-click som budstrategi.

Vi hjælper dig også gerne med at vælge den smarteste budstrategi til dine Google Ads kampagner. Book et møde med vores digitale konsulent og en af vores Google Ads eksperter, så du kan komme øverst på side 1.

Priserne styres også efter konkurrencen på dit marked – og efter de strategiske ord. Vi kan analysere konkurrencen og give dig en helt nøjagtig pris pr. klik. På den måde kvalificerer vi snakken om ’hvad en kunde er værd’, eller ’hvad vil vi betale for at få en ny kunde’ og kan tilrettelægge markedsføringen med den viden.

Læs om digital strategi

Læs om markedsføring på sociale medier

Buchs har en holdning til miljø og bæredygtig produktion.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at få styr på certificeringer og sætte fokus på miljø og bæredygtighed. Vi har udvalgt tre verdensmål, som vi aktivt arbejder for at implementere både i Danmark og i vores afdeling i Vietnam. Er du nysgerrig på, hvordan din virksomheds kommunikationsmaterialer bliver mere bæredygtige?

Buchs & miljøet

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig
Kontakt

Kontakt Henrik

Adm. direktør

+45 2064 8380
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.