SkilteService bliver en del af kommunikationshuset Buchs AS

 

Vi er begejstrede over at kunne fortælle, at SkilteService fra årsskiftet er blevet en del af Buchs. Overtagelsen skal ses som et led i en strategi om at tænke og styrke helhedsløsninger – fra det forretningsmæssige over det kreative til eksekvering. SkilteService hidtige ejer, Lone Thrue, vil blive en del af Buchs nuværende skilteafdeling.

Vi glæder os til at få Lone i huset, fortæller adm. direktør hos Buchs AS Henrik Olesen og fortsætter:

- Lone vil fortsat have fokus på skilte og fortsætte det tætte samarbejde med nuværende kunder samtidig med, at hun vil bidrage og udvikle på nye. Det hele kommer nu til at ske på en bredere kommunikationsplatform, og det giver kunderne nye spændende muligheder, slutter Henrik Olesen, som sammen med Thomas Søby står bag Buchs AS.

Buchs er en moderne kommunikationsvirksomhed med reklamebureau, online, print og skilteproduktion samlet under samme tag. Husets fokus er at bringe alle disse kompetencer i spil for at nå den helt rigtige løsning for kunden. Buchs er desuden medejer af den grafiske virksomhed Minh Graphic i Vietnam.

Du kan læse mere om Buchs skilteafdeling på skilte.buchs.dk

Lone kan nu træffes på telefon 20434398.

 

Kontakt

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Adm. direktør Henrik Olesen

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 20648380

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. co2-logo-da
Luk, og vis ikke igen
buchs