Buchs holder sommerferielukket i uge 29 og 30. God sommer!

Bestil

Marketing
potentiale
analyse

Hvad er dit navn?
Hvad er din email?
Hvad er dit telefon nummer?
Hvad er din hjemmeside?
Du skal acceptere privatlivspolitikken
Invalid Input

Det siger kunderne

Læs med her og se hvad andre kunder har gjort sig af erfaringer med at inddrage Buchs digitale marketingsafdeling ind i deres setup.

 • “Buchs er vores bureaupartner og har været med siden 2018. De understøtter i dag WOOD STEPs salgs- og markedsføringsindsatser digitalt, på sociale medier, i vores offline markedsføring og når vi har brug for tryksager mm. De skaber den nødvendige sammenhængskraft i markedsføringen, og sikrer, at markedsføringsstrategien altid flugter vores forretningsstrategi. Og ja, så er vi naturligvis glade for de resultater vi sammen skaber og kvalitet på leads vores strategi leverer”

  Jacob Ravn
  Salgsdirektør, WOOD STEP

 • “Vi har med stor succes nået vores mål, og er utrolig glade hele indsatsen. Buchs leverer bred sparring og kompetent rådgivning i deres specialistrolle som bureaupartner. I varetagelsen af Leca Danmarks digitale marketing, sikrer teamet, at kampagner, indsatser og nøgletal måles op mod performance på tværs samt vores konkrete definerede konverteringsmål. ”

  Adam Christensen
  Marketing Manager, Leca Danmark

 • “Buchs fungerer som vores eksterne kolleger i marketingafdelingen, og giver os kompetent sparring. Buchs teamet er hurtige til at svare – og har styr på projektstyringen på vores “always on” digitale indsatser. Derudover tager rådgivningen altid afsæt i forretningen – på tværs af bl.a. markeder, målgrupper og platforme. Så ja, vi er rigtig glade for vores samarbejde, og de resultater vi ser fra vores nyeste digitale strategi.”

  Anja Povlsen
  Marketing Manager, Combitherm

Målbare resultater

Vi er resultatorienterede, og definerer derfor altid mål for din forretning i samarbejde med dig.

Vi opsætter tracking, så vi kan måle indsatsen måned for måned. Det sikrer indsigt i din markedsføringsindsats, og kan hjælpe dig med at træffe vigtige beslutninger om bl.a. målgrupper og budgetter.

Nyd fordelene ved
en digital marketingafdeling

Når du vælger at samarbejde med Buchs, får du adgang til et hold af specialister med unikke kompetencer - helt uden binding.

Vores digitale rådgivere bruger tid på at sætte sig ind i din forretning og dine kunder, så vi får identificeret potentialerne, og udarbejder derfra en plan for indsatserne i den rækkefølge, som giver bedst mening for dig, dine mål og din forretning.

Løsningen er individuel

Vi starter altid et nyt samarbejde med en potentialeanalyse. Hvis vi er enige om potentialet, får vi adgang til dine online platforme, så vi kan se, hvad du gør i dag og give dig konkret rådgivning på indsatser og potentialer.

Potentialeanalysen er gratis og uforpligtende. Tag fat i os via vores formular, så kontakter vi dig med de informationer vi skal bruge for at gøre en forskal i din marketingafdeling. Vi kan i mange tilfælde lykkes med helt ned til 4 timer om måneden. Imens andre ønsker at ligge langt større dele af deres marketing i vores hænder. Derfor er timeantallet vi bruger altid unikt aftalt i samarbejde med dig.

Din personlige digitale rådgiver

Søger du et stærkt marketingteam til outsourcing af din online markedsføring, så kan du roligt tage fat i en af vores digitale rådgivere.

Når du er kunde hos Buchs, får du en personlig digital rådgiver, der lærer dig og virksomhed at kende og holder fokus på dine virksomhedsmål.

Christian Mücke Laursen

Strategisk direktør
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 6066 4686

David Dalby Jeppson

SoMe og content specialist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 7196 0529

Majse Skole

Digital Rådgiver og SoMe Manager
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 3014 4437

Rasmus Evald Kristensen

SEM specialist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 2594 1507

Grøn kommunikation:
Buchs har en holdning til miljø!

Buchs & miljøet

Nyhed:
Vi har åbnet Buchs Labels!

Besøg hjemmesiden

Få tips og tricks til din markedsføring

Tilmeld dig Buchs nyhedsmail og få nyttige tips og tricks til din markedsføring. Du får samtidig chancen for at vinde en 2-timers online marketing workshop med en af vores digitale specialister.

Tilmeld dig