Kompetencer

Vi skaber værdi for vores kunder ved løbende at udvikle vores kompetencer samt gennem vores evne til altid at sætte det rette team til at løfte opgaven fra idé til resultat. Ved at udnytte summen af husets mange discipliner bliver effekten af vores løsninger større.

Strategi og rådgivning

Buchs er et strategisk tænkende bureau, som er i stand til at løfte en opgave helt fra begyndelsen, hele vejen til målbare resultater.

Udvikling af kommunikations- og markedsføringsstrategier er ikke nødvendigvis en tung og lang proces. Vi trækker aldrig kunder igennem unødigt lange forløb. I stedet begynder vi altid med en klar briefing på det ønskede resultat og sammensætter derfra det rette team og den rette proces.

Når det er klaret, kan vi tage fat i at skabe indsigt og viden, at konvertere det til idéer og budskaber, som til sidst bliver til skarpe kampagner og kommunikationsindsatser.

Så uanset om det er holdninger, idéer eller produkter, der skal flyttes, og uanset om budgettet er stort eller knap så stort, så skaber vi de rette forudsætninger for stærke resultater.

Projektledelse

Det kan lyde kedeligt, men god projektledelse sikrer at opgaver, store og små, når i mål samtidig med, at de overholder budget og deadlines.

Kompetent og omhyggelig styring af projektet styrker samarbejdet og giver rum til innovative og kreative løsninger. Derfor bliver hver enkel opgave hos Buchs tildelt en projektleder, som har ansvaret for, at der proaktivt bliver fulgt op, og at eventuelle udfordringer håndteres efterhånden, som de opstår.

Grafisk design

Grafisk design er en af de mest centrale søjler hos Buchs, da næsten alle opgaver, der kommer igennem huset, er forbi vores tegnestue – også de digitale af slagsen.

Her arbejder art directors og grafikere hver dag med at sikre et højt teknisk og kreativt niveau. Det betyder, at vi kan løfte næsten enhver opgave, uanset om der blot er tale om et logo, der skal friskes op, en brochure som skal layoutes, eller om vi skal være med til at udarbejde virksomhedens nye visuelle identitet.

Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede om trends og tendenser, hvilket vi også mener kommer klart til udtryk i det arbejde, vi leverer til kunden.

Online

Hos Buchs er online dybt integreret i husets samlede tilgang til en opgave. Det betyder, at vi ofte når synergier, som rene online bureauer ikke gør.

Vores digitale løsninger har alle det ene formål: at skabe værdi for kundens forretning. De udspringer derfor fra målsætninger, ambitioner og potentialer, og sammen med kreativ ekspertise og kompetent projektstyring sikrer vi målbar effekt.

Udover at planlægge, designe og udvikle nye websites, apps og webshops tilbyder vi en lang række services, som online strategi og kampagner, social media, inbound marketing og content marketing, samt produktion af online publikationer. Vi arbejder desuden med søgemaskineoptimering, AdWords og optimering af kunders eksisterende løsninger.

Offline

Med eget trykkeri, print- og skilteafdeling i huset er vi i stand til at levere hele vejen fra idé til færdigt produkt.

Vi tilbyder kvalitetsløsninger både inden for offsettryk og digitaltryk. Vores maskiner er valgt ud fra et krav om alsidighed, højeste kvalitet og hastighed, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi er eksperter i emballageproduktion, og vi kan behandle med prægning, udstansning, bukning og limning – også når det gælder kalendere og skilte. Vi følger ISO 12647 standarden for tryk, hvor alle processer er beskrevet.

Men i virkeligheden er det vores erfarne trykkere, der gør den største forskel. Med deres ekspertise og ansvarlighed kan vi tilbyde kompetent service fra A-Z.

Læs mere på skilte.buchs.dk

Produktion i Vietnam

Vores kolleger i Minh Graphic giver os ekstra kapacitet og fleksibilitet.

Det er 11 år siden, vi etablerede vores egen grafiske virksomhed i Vietnams hovedstad, Ho Chi Minh City. Her arbejder mere end 60 dygtige grafikere med layout, rentegning og billedbehandling. Minh Graphic, som vi ejer sammen med reklamebureauet envision, er blevet en naturlig del af vores hverdag, og det hjælper os med at holde stramme deadlines og møde endnu flere udfordringer til de helt rigtige priser. Alt arbejde i Minh Graphic bliver styret og kontrolleret af en dansk direktør.

Læs mere på minhgraphic.com eller magazines.buchs.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel. co2-logo-da
Luk, og vis ikke igen
buchs