Vi søger en kvalitetsbevidst digitaltrykker/operatør til nyoprettet stilling hos Buchs. Du kommer til at arbejde med tryk af labels og skal derfor gerne være fortrolig med HP Indigo labelmaskiner.

Du skal desuden kunne betjene vores efterbehandlingsmaskiner, og du har erfaring med hotfoil, screen, laminering, embossing og debossing. Du kan beskrive dig selv som fleksibel og omgængelig, og du bliver en del af et team af engagerede medarbejdere.

Hos Buchs sætter vi en ære i at levere professionel rådgivning, service og produkter af højeste kvalitet til vores brede vifte af kunder. Vi er en virksomhed i rivende udvikling, et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. Vi tilbyder en spændende, afvekslende stilling, og som digitaltrykker/operatør hos Buchs bliver du en vigtig del af vores team af dygtige fagspecialister og engagerede medabejdere.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning afsted allerede i dag på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ansøgninger behandles løbende og ansættelse hurtigst muligt.